Cuma, Kasım 21, 2014

NİŞANTAŞI FK UYANIYOR

Köşe yazılarıyla sitemize renk veren Altan Akdil, Bu haftaki köşesinde Nişantaşı FK hakkında duygularını  paylaştı.


İstanbul'un ve Şişli'nin sembolü Nişantaşı Fk geçmişden ders alarak adım adım zirveye tırmanıyor.
Geçmiş yıllarda 2.liglerde,3.liglerde yer alan zamanın güçlü klübü o yıllarda  tesissiz ve sahasız faaliyetlerini sürdürüyordu.
Geçmiş yıllarda belediyede yer alan gerek meclis üyelerinin gerekse bazı başkanların hatasıyla kapanma noktasına kadar gelmişti.
Ama bu duruma çok üzülen Nişantaşı FK kalpden seven bir kişi Cemil Şirvanlı Nişantaşı FK sahip çıktı.Cemil Şirvanlı semtini çok seven ve örnek bir insan. Bu sene liglerin başlamasına 1 hafta kala liglere gireceklerini açıklayan ve tüm sorumluluğu üstüne alan sportif bir başkan.İlk iş olarak üst düzey futbolcular alarak hemen hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Lige çok iyi hazırlanamadan başlayan Nişantaşı FK liglerin ilk yarısı bitmesi itibariyle iddaalı bir duruma geldiler.
Şişli belediyesinden Yusuf Tunaoğlu stadının kullanım hakkını alarak en büyük eksiklik olan tesis sorununu çözdüler. Cemiş Şirvanlı ve bir grup Nişantaşını seven fedakar idareciler maddi ve manevi destek vererek artık bundan sonra futbolcular sahada konuşacak dediler. Yılların futbol duayeni Ercan Ötünçtemur ile zirveyi zorluyorlar. Nişantaşı'na amatörlük yakışmıyor. Nişantaşlılar el-ele vererek semtinizi layık olduğu yere profesyonel liglere çıkarın. Haydi hayırlısı

ALTAN AKDİL

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...