Salı, Eylül 16, 2014

Zeytinburnuspor'dan farklı başlangıç

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup’ta Zeytinburnuspor 4.saniyeden itibaren rakip filelere tam 7 gol kaydetti ve maçı da 7-2 kazandı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Esentepe Şahinspor’u ağırlayan Zeytinburnuspor henüz 4.saniyede Okan’ın uzun pasında Kiraz topu ağlara gönderdi. 14.dakikada Abdurrahman’ın sağ kanattan ortasında Adem takımını 2-0 öne geçirdi. 21.dakikada Okan’ın defansın arkasına gönderdiği topta Abdurrahman farkı 3’e yükseltti. 34.dakikada Erdi Ayaz’ın pasında Adem skoru 4-0 yaptı. 40.dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Emre’nin eline çarpan top ile birlikte penalt noktası gösteridi ve ilk yarı sonucu belirleyen gol geldi.

_IMG2438
İkinci yarıya da Zeytinburnu baskıyla başladı. 54.dakikada kullanılan penaltıyı Erdi Ayaz gole çevirdi. 60.dakikada orta sahada topu kapan Erdi Ayaz’ın pasında Kiraz kendisinin 2.takımının 6.golünü kaydetti. 65.dakikada Esentepe Şahin atağında ceza sahası içerisinde elle oynamadan dolayı bir kez daha penaltı noktası gösterildi. Zeytinburnuspor kalecisi gole izin vermedi. Maçın sonlarıa doğru bir gol daha bulan Zeytinburnu maçı da 7-2 kazanmayı bildi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...