Çarşamba, Eylül 17, 2014

Yıldırım Bosna yine ceza Kurulunda

Süper Amatör Ligin ilk haftasında iç sahada oynadıkları Kaynarca maçında çıkan olaylar neticesinde AFDK’ya sevk edilen Yıldırım Bosna’ya ikinci ceza kapıda.



Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.09.2014 Tarih ve 04 Sayılı Toplantısında Bayrampaşa ekibi için "07.09.2014 tarihinde oynanan Yıldırım Bosna spor-Kaynarca spor SAL müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle taktiren 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine” kararı çıkmıştı.

DSCF0651

Bu karardan dolayı iç sahada oynayacağı iki maçı taraftarından yoksun oynayacak olan Boşnakların, Nişantaşı ile Çilekli Stadında oynadıkları ve 5-0 mağlup oldukları maçtaki taraftar olayları yüzünden Hakem, Gözlemci ve Saha Komiseri raporuyla yeniden Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceği öğrenildi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

futbolsever dedi ki...

Gerçekten gülünç bir durum herkesin centilmenliğinden dolayı nişantaşı maçında takdir ettiği bir durumdan ötürü kulağına fısıldanan hakemler gerçekten beni şaşırtmadı (!)

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...