Cuma, Eylül 12, 2014

Yenişehirspor'da sürpriz gelişme

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yenişehirspor, geçen sezon şampiyon kadroda 16 maçın tamamında oynayan 'Sergen' lakaplı Rıdvan Selman'la yeni sezon için tekrar anlaştı.



 

Tecrübeli teknik adam Fatih Durna'nın "Rıdvan'ı takımımda görmek istiyorum" raporu ile Tophane Tayfunspor'a transfer olacağı gün devreye giren Kulüp Başkanı Murat Şahin bugün atılan imzayla Sergen Rıdvan'ı takıma getirdi.

Sergen Rıdvan Yeniçarşıspor'da Galatasataylı Veysel Sarı ile 9 sezon beraber oynamış daha sonra burada gösterdiği yüksek performansla Yenişehir'e gelmişti. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkısı olan yıldız oyuncu yaptığı açıklamada "Yenişehir'e tekrar şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

Başkan Murat Şahin ise "Kadro kalitemiz ve oyuncu topluluğumuz çok geniş. Takımda büyük bir forma savaşı olacaktır. Sergen Rıdvan'a başarılar diliyor, camiamıza da hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum" diye konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...