Perşembe, Eylül 11, 2014

''Yan yana maç izleyip, maç sonunda tebrik edeceğiz''

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta bu Pazar günü ilk karşılaşmasında kendi evinde Büyükçekmece Belediyespor’u konuk edecek olan Arnavutköy Belediyespor’un kulüp Başkanı Ercan Üner bu önemli maç öncesi verdiği mesajlarla yine fair play öncülerinden olmaya devam etti.

 

Büyükçekmece Belediyespor’lu yöneticilerle birlik yan yana maç seyredeceklerini, maç sonunda da sonuç ne olursa olsun birbirlerini tebrik edeceklerini söyledi. B.Çekmece Belediyespor’u kendilerine manevi olarak çok yakın hissettiklerin de vurgulayan Başkan Ercan Üner önemli olanın dostluk olduğunu yineleyerek iki takımada başarılar diledi.

Arnavutköy sahasında oynanacak olan karşılaşma öncesi iki takım yönecilerinin centilmenlik mesajları gündeme damgasını vurdu. Arnavutköy Belediyespor’un centilmen Başkanı Ercan Üner oynanacak olan ilk karşılaşmada grubunun güçlü ekiplerinden B.Çekmece Belediyespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını, maçı yanyana seyrederek sonuç ne olursa olsun maç sonunda kendilerini tebrik ederek iyi bir şekilde kendilerini ağırlayacaklarını söyledi. Futbolun bir gösteri oyunu olduğunu hatırlatan Başkan Ercan Üner “ B.Çekmece Belediyespor’la oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya hazır durumdayız. İyi ve seyri güzel bir karşılaşma olmasını istiyoruz. İki takımda köklü ve güçlü ekipler kendilerine yakışan mücadeleyi sergileyeceklerine eminim” dedi.

En iyi şekilde ağırlayacağız
Arnavutköy Belediyespor kulübü Başkanı Ercan Üner, B.Çekmece Belediyespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyedi. Sonuçta herşeyin sahada kaldığını sözlerine ekleyen Başkan maç bitiminden sonra herkesin birbirini tebrik etmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek kendilerine yakışanın da bu olması gerektiğini söyledi. Başkan Üner “ B.Çekmece Belediyespor bize manevi yönden kendimize yakın hissettiğimiz bir takım. Bir sezon evvel kulüp Başkanı olan Seyfettin Selim abimiz orada başkanlık yaptı. Bu büyük camiayı en iyi şekilde ağırlamak ve dostluğumuzun ne olursa olsun devam edeceğini göstermek istiyoruz” dedi.

Saha içinde olan, saha içinde kalır
Yöneticiler olarak maç içinde sahaya müdahale etme şanslarının az olduğuna dikkat çeken Arnavutköy Belediyespor’un kulüp Başkanı Ercan Üner “ Saha içinde oyuncular arasında yaşanabilecek olumsuz tavırların, maç bitiminden sonra oyuncuların birbirlerine tebrik etmesi ve birbirlerine sarılarak maçtan çıkması ile sahada kalacağına inanıyorum” dedi.

Zorlu bir grupta uzun bir maraton
Arnavutköyspor’un zorlu bir grupta uzun sir maraton geçireceğini söyleyen Başkan Ercan Üner kadrosuyla buna hazır olduklarını söyledi. Başkan Üner “ Grubumuza baktığımızda güçlü ve iddialı ekiplerin bir araya geldiğini görüyoruz, ligde hiçbir maç kolay değil, her hafta zorlu bir müsabaka oynayacağımız bu uzun maratondan başarılı olarak çıkmak istiyoruz. Ligimiz zor, meşakkatli ve uzun bir yol, hedefe ulaşabilmek için çok mücadele etmemiz gerekecek. Tüm spor camiasına liglerinde de başarılar diliyorum” dedi.

HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...