Cuma, Eylül 12, 2014

Yalovaspor ve İznikspor dostça

iznik  ilçe stadında oynanan hazırlık maçında Yalovaspor ve Bursa Süper Amatör Lig ekibi İznikspor 2-2 berabere kaldılar.



Sıcak havada oynanan ve temposu yüksek geçen maçta ilk golü İznikspor 17. dakikada buldu. Akabinde rakibine üstünlük sağlayan Yalovaspor Enes ve  Özcan'ın hazırladığı pozisyonda şık bir golle beraberliği sağladı. Ataklarını iyice sıklaştıran Yalovaspor üstünlüğü getiren golü Faruk ile bulduğu anda dakikalar 28'i gösteriyordu. 41. dakikada Enes'in çizgiye inerek 'al da at' dediği topu Özcan üstten dışarı gönderdi. İlk yarı 2-1 Yalovaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ikinci yarıya 6 değişiklik ile başladı. İkinci yarıda da etkili oyununu ve ataklarını sürdüren Yalovaspor 72. dakikada İznikspor'un organize ve etkili atağı sonucu attığı beraberlik golüne engel olamadı. Maç da 2-2 bitti.

Maçtan sonra İznikspor'un dostane daveti ve misafirperverliği ile birlikte göl kenarında birlikte akşam yemeği yendi. Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ve Sportif Koordinatör Hakan Altuğ sonuçtan ve İznikspor yöneticilerinin gösterdiği misafirperverlikten memnun kaldıklarını söylediler.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery ids="142801,142802"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...