Cuma, Eylül 12, 2014

Ümraniyespor'un altyapısı emin ellerde

Spor Toto 2.lig takımlarından Ümraniyepor, altyapısında yeni yapılanmaya giderek altyapı teknik kadrosuna daha önce çalıştıkları takımlarda başarılar elde etmiş Nuri Tükenmez ve ekibini göreve getirdi.



Ümraniyespor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Nuri Tükenmez önderliğinde antrenör Sertaç Yılmaz alt yapı kondisyoneri Tuğhan Sezer Önder ve Kaleci Antrenörü Cüneyt Işıklı ile birlikte alışılmışın ve beklentinin dışında alt yapılarda şampiyonluk yaşama zorunluluğu ile değil günümüzün en büyük sıkıntısı olan futbolcu yetiştirme ve Profesyonel anlamda A takıma oyuncu yetiştirmek için göreve gelmiş ve yola koyulmuşlardır.

 

Ümraniyespor alt yapı oyuncuları yarışmacı ortamda değil kazanmasını ve kaybetmesini öğrenerek futbolun ve sporun gerektirdiği etik özellikleri, davranışları kazanarak ileride bu mesleği profesyonel olarak devam ettirecek donanıma ulaştıracak eğitimi almaktadırlar. Ümraniyespor yönetimi başta Sayın Başkan Recep Yoğurtçu Genel Menajer Ergün Keleş ve alt yapıdan sorumlu yönetici Ayhan Ergül'ün büyük destekleriyle alt yapıda yeni enerjik bir oluşum sağlanmıştır. Bu oluşum bu ekibin bir araya geldiği ilk yılın sonunda A takıma imza atan 2 genç oyuncuyla meyvelerini vermiştir. 1995 doğumlu Kerem Az ile birlikte 1996 doğumlu Ulaş Sarı profesyonel imza atarak kendilerine A takım antrenörlerininde desteğiyle A takım kadrosunda yer bulmuşlardır.

 

Profesyonel yerel ligte mücadele eden Ümraniyespor önümüzdeki yıl Akademi lig için hazırlıklarını gerek antrenör gerek oyuncu kalitesi gerekse tesis olarak hızla tamamlamak üzeredir. Bu yıl yerel ligte tüm kategorilerde mücadele edecek olan Ümraniyespor'da ligin ilk başlaması sebebiyle U15,U17 ve U11 kategorilerinde özverili bir çalışma yapılmaktadır. Ümraniyespor bu çalışma temposuyla bu yıl adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="142791,142792,142793"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...