Cuma, Eylül 19, 2014

Ülken: Sporcu sayımızda artış olacaktır

Silivrispor altyapılarda büyük bir revizyon yaparak eski hocaları ile yollarını ayırarak daha tecrübeli ve kaliteli isimlerle anlaşmaya vardı.



Uzun yıllar Silivrispor altyapısında görev alan hocalarla yollarını ayıran Silivrispor’da yeni hocalar önceki gün yapılan ilk idmanda oyuncular ile tanıştı. Yeni sezonda altyapının başında Gençlik Geliştirme Direktörlüğü görevine Şecaattin Duran getirildi. Kulüp altyapısında bu değişikliğe gidilirken Duran’ın yardımcıları ile önceki gün belirlendi, Ümit Algür, Metin Karaca ve Raşit Karasu da diğer yardımcı ekibi oluşturdu.

Resim 005

Haziran ayında yapılan Silivrispor olağan kongresinin ardından göreve tekrar gelen İhsan Atun ve yönetiminin ilk icraatı olarak Silivrispor altyapısını özelleştirdi ve bu göreve Serdar Ülken getirildi. Kulüp Başkanı İhsan Atun’un tüm sorumluluğu verdiği Serdar Ülken tüm altyapı hocalarının maaşları ile birlikte altyapı oyuncularının giyim masraflarını da üstlendi. Konu ile ilgili kısa bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Altyapı Sorumlusu Serdar Ülken; “Silivrispor olarak özellikle altyapılarda tam bir yeniliğe gittik. Bu nedenle tecrübesini kanıtlamış başarılı ve altyapı eğitimini almış hocalarla anlaşma sağlayarak Silivrispor’un sportif geleceğini emin ellere teslim etmeyi uygun gördük. Sadece üst yaşlarla değil 2000 ve daha alt yaş grupları içinde bir yeni yapılanma içinde olup sporcu sayımızı arttırmak en büyük hedefimiz” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...