Salı, Eylül 16, 2014

Topkapıspor gençleriyle güzel

İstanbul Süper Amatör Lig 8.grup mücadelesinde, Kaynarcaspor evinde Topkapıspor'u konuk etti.


Maçtan önce Topkapıspor'da hafif sakatlığı bulunan kaleci Enes Şahin riske edilmek istenmezken, ilerleyen dakikalarda sakatlık dolayısıyla formayı giymek zorunda kaldı.


Karşılaşmaya ev sahibi ekip rüzgarı da arkasına alarak hızlı başlarken, konuk ekip Topkapıspor ise daha kontrollü bir oyun sergilemeye çalıştı. İlk yarım saatin sonunda ev sahibi ekip, Topkapıspor savunmasında Onur ve Tolga'yı bir çok pozisyonda geçemezken, geçebildikleri 2 pozisyonda da oyuna dahil olduktan sonra mükemmel performans sergileyen kaleci Enes Şahin'e takıldılar.


43.dakikada Topkapıspor atak yönüne göre sol taraftan köşe vuruşu kazandı. Kaptan Ümit Maden ve maça sakat sakat çıkan Aykut Okutan korner atışında paslaştılar, kaptan çizgi üzerinde yaptığı bilek hareketi ile rakibini ekarte edip müsait duruma çıkan Aykut Okutan'ın önüne bıraktı, günün yıldızlarından Aykut'ta kafasını kaldırarak ayağının içi ile kalecinin uzanmayacağı köşeye topu bırakarak takımını 0-1 öne geçirdi.


İkinci yarıda rüzgarı karşısına alan Kaynarcaspor ilk 30 dakikalık bölümdeki etkisini kaybederken, oyunun defans yönünü eksiksiz oynayan, orta sahadan Aykut Yılmaz'ın da desteğini alan Topkapıspor karşısında çok net pozisyonlar bulamadı.

Bir başka yıldız sahnede
Dakikalar 67'ye geldiğinde Aykut Okutan'ın pasında topla buluşan 1993 doğumlu Kadir Güneş, güzel bir vuruşla TopkapıSpor'u 0-2 öne geçirdi ve takımını bir nebze olsun rahatlattı.


Aykut Okutan perdeyi kapattı
Takımın golcü ismi Aykut, Kadir'den aldığı pas ile sağ çaprazda topla buluştu. Topu biraz sürüp düzelttikten sonra ayağının içi ile yerden sol köşeyi gören 1994 doğumlu genç oyuncu skoru 0-3 yaptı ve takımını rahatlattı.
Kalan bölümlerde başka gol olmayınca, Topkapıspor evine 3 gol 3 puanla dönmeyi başardı.

Maç öncesi Topkapıspor kafilesini, Kaynarcaspor yönetimi karşılarken, maç sonunda ise galibi tebrik edip uğurlamaları futbolda görmek istediğimiz tablolar arasındaydı.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR
[gallery link="file" ids="143805,143806,143807,143808,143809"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...