Pazar, Eylül 21, 2014

Silivrispor’dan şeker gibi üç puan

TFF 3. lig 3. grupta mücadele eden Silivrispor ve Kayseri Şekerspor arasındaki doksan dakikalık mücadelede tek gol Silivrisporlu oyuncu İsmail ile geldi üç puan Silivri hanesine yazıldı.

Son haftalarda çok kötü bir grafik çizen Kayseri Şekerspor mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Silivri deplasmanından da puansız ayrıldı. Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası orta alanda kör bir dögüşü andıran vasat bir oyun sahnelendi. Oyuna daha istekli başlayan konuk ekip Şekerspor ilk dakikalarda Silivri kalesine yüklenmeye başladı. Maçta ilk tehlikeli pozisyon ise 21.dakikada Şekerspor tarafından yakalandıysa da Silivrispor kalecisi Rasim yerinde müdahale ile bu pozisyonu bertaraf etti. Maçın 38.dakikasında orta sahada Samet İsmail’e mükemmel bir pas verdi. Samet’in attığı topla kaleci Deniz ile karşı karşıya kalan İsmail düzgün bir vuruşla Şekerspor ağlarını havalandırdı 1-0. bu golün ardından tekrar orta alan mücadelesine geçildi. İlk yarı atılan tek golle tamamlandı. İkinci yarıya her iki takım da aynı on birlerle çıktı. İkinci yarıya konuk takım Şekerspor daha istekli başladı. Şekerspor’un ataklarına kontrataklarla cevap vermeye çalışan Silivrispor ileride etkili olamadı. Maçın 64.dakikasında Silivrili oyuncu Samet Şekerspor ceza alanına girmeden mükemmel bir şut çıkardı. Samet’in bu sert şutunda tribünler gol sevincini yaşarken Şekerspor kalecisi Deniz parmaklarının ucu ile topu kornere çeldi. Müsabakanın sonlarına doğru Silivri kalesinde beraberlik arayan Kayseri Şekerspor bu haftayı da puansız kapatmak zorunda kaldı.
Silivrispor kendi sahasında aldığı üç puan ile grubunda ikinciliğe yükseldi.

Stat: Silivri
Hakemler: Mehmet Karanlık, İlker Karaciğer, Berkan Püsküller, Uğurcan Tozlu
Silivrispor: Rasim 9, Tahir 9, Muharrem 9, Orhan 9, Bülent 9, Özer 9, İsmail 9, Yunus 9, Mustafa 9 (90’ İrfan 4), Samet 9 (73’ Özgür 6), Yemen 9 (81’ Oğuz 5)
Kayseri Şekerspor: Deniz 8, Aytunç 8 (64’ Cemil 6), Birol 8, Altan 8 (90’ Ümit 4), Muzaffer 8, İsmail 8, Emre 8, Mustafa 8, İbrahim 8, Burak 8, Hüseyin 8 (57’ Tugay 6)
Gol: İsmail Düzgün, Silivri

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="144489,144488,144490,144491"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...