Pazar, Eylül 14, 2014

Şile Yıldızspor 1 puanı zor kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubta ilk haftanın flaş ekiplerinden Şile Yıldızspor, evinde misafir ettiği Silivri Alibeyspor karşında tek kale oynadığı mücadelede 1 puanı zor kurtardı.


Şile Stadında oynanan ve İbrahim Tokmak, Ahmet Yaşılak ve İzzet Erol  hakem triosunun yönettiği mücadeleye kalede Berk, Vefa, İskender, Ömer, Kadir, Etem, Alican, Can, Ragıp, Tamer, Okan Mamat onbiri ile başlayan Şile Yıldızspor baskılı oynadığı mücadele kapanan rakibine karşı yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Yeşil Beyazlılar oyunu rakip yarı alanda oynarken defansında yaptığı hatalar sonucunda kalesinde golü görerek 1-0 yenik duruma düştü. Kalesinde golü gören ev sahibi ekip tüm hatları ile rakip kale önünde aradığı beraberlik golü çalışmalarından sonuç alamayınca ilk yarı deplasman takımı Silivri Alibeyspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya müthiş bir baskı kurarak başlayan Şile temsilcisi arka arkaya bulduğu net pozisyonlarda başarılı olamadı. 60.dakikada karambolde Can önünde bulduğu topu kaleye gönderdi, dışarı çıkmakta olan topa kaptan Ragıp uçarak kafa ile filelere yollayınca skorada denge geldi 1-1.

Kalan dakikalarda galibiyet golü için rakip kaleye yüklenen Şile Yıldızspor yakaladığı gol pozisyonlarında başarılı olamayınca evinde 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Ev sahibi ekip sahasında çok değerli 2 puan bırakarak puanını 4 yaparken deplasman takımıda ilk puanını almanın sevincini yaşadı.

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="143233,143232,143231,143234"]

 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...