Salı, Eylül 16, 2014

Serkan Demir'in transferi sonuçlandı

Geçtiğimiz sezon Beşyüzevlerspor'un kalesini koruyan başarılı kaleci Serkan Demir'in transferi tamamlandı ve bu hafta ilk maçına çıktı.



Birçok kulübün transfer için görüştüğü Serkan Demir Sultangazi Esentepespor ile anlaşmaya vardı.

Pazar günü yeni takımı ile ilk maçına çıkan başarılı eldiven kalesinde güven verdi ve maçı gol yemeden tamamladı. Deplasmanda Batı Trakyaspor ile karşılaşan Sultangazi temsilcisi rakibini 5-0 mağlup etti.

Transferinin ardından yaptığı açıklamada başta 2. Başkan Fatih Acar olmak üzere Sultangazi Esentepespor'a transferinde emeği geçen herkese çok teşekkür eden Serkan Demir "buraya başarılı olmaya geldim. Takım olarak elimizden gelen mücadeleyi gösterip taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftarımız bizi destek

Serkan Demir Kimdir?
2 Şubat 1988 yılında Ardahan’ın Göle ilçesinde doğan Serkan Demir futbola 2000 yılında İstanbul Gençlerbirliğispor’da başladı. 6 yıl burada oynadıktan sonra Mecidiyeköy Tayfunspor’a transfer olan tecrübeli eldiven sonrasında sırası ile Çorlu Sanayi, Sultançiftliğispor, Muratpaşa, Albayrak, İFA ve Beşyüzevlerspor formaları giydi. Başarılı eldiven bu sezon Sultangazi Esentepespor formasını terletecek.

 

HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...