Cuma, Eylül 19, 2014

Şenol Demir Tepecikspor’da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tepecikspor, Altyapıda büyük bir atağa kalktı. Takımın başına bir dönem Tepecikspor’da çalışan ve takımı Spor Toto 3. Lige çıkarma başarısı gösteren eski hocaları Teknik direktör Şenol Demir’i Altyapı Koordinatörlüğüne getirdi.

 

 

Altyapının yanı sıra Maç İzleme komitesinde de görev alacak olan Demir, görevine Cumartesi günü start veriyor ve ilk görevi Kupadaki rakipleri Anadolu Üsküdarspor’u izleyecek. Ayvalıkgücü ile oynanacak olan maçı izleyip teknik Direktör Armağan Turhan’a gerekli bilgileri iletecek olan Demir, Çarşamba günkü rakiplerini de bir anlamda analiz etme imkanı bulacak. Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu’nun büyük uğraşlar verip Altyapının başına getirdiği Şenol Demir, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu, Tepecikspor’a kaldığı yerden hizmete devam edeceğini söyledi. Diğer taraftan bir dönem Tepecikspor formasını giyen tecrübeli oyuncu Ufuk Çam’da Tepecikspor altyapısında göreve başladı. U16 takımı çalıştıracak olan Ufuk Çam, diğer gruplara da gerektiğinde destek vererek diğer meslektaşlarına da yardımcı olacak. U13, U14, U15 ve Futbol okulunu Mümin Rasimoğlu, U17 takımını Ferruh Eren ve U19 takımını da Şenol Demir çalıştıracak. Tepecikspor Altyapı Kaleci Antrenörlüğüne ise Büyükçekmece Belediyespor’un eski kaleci hocası Akın Karagöz getirildiği söylendi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...