Cuma, Eylül 12, 2014

Saygılı: Yeteneğimizle kazandık

Tekirdağspor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, takımının Türkiye Kupası'nda İstanbulspor AŞ'ye karşı aldığı 5-0'lık galibiyeti değerlendirdi.



Saygılı maç sonu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

‘’Bizim için bir prestij niteliği taşıyan maçı böyle bir skorla kazanmak gerçekten çok güzeldi. Oyunun hem atak hem de savunma kısmını istediğimiz kadar iyi oynayamasak da, taktik disipline bağlılık, takım savunmasını yapabilme gayreti ve tabii ki oyuncularımızın yetenekleri ile maçı kazandık.

Henüz fizik olarak tam hazır değiliz, kupa maçlarının erken oynanması programı bir ölçüde aksattı, 2-3 hafta için de daha hazır hale gelebileceğimizi düşünüyorum. Oynayan bütün oyuncularımızı kutluyorum, bugün yine oyuna başlayan ve sonradan oyuna girerek katkı sağlayan oyuncularımızla takım bütünlüğünün nasıl olduğunu gösterdik. Hem fiziki açıdan, hem de oyun açısından 1 hafta önceki maçtan biraz daha iyi göründük, geçen zaman bizim lehimize işleyecektir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim, güzel maçtı, özellikle skor anlamında, bir kaç gün sevinelim, sonra asıl konumuza yani lige bakalım. Bu sonuç bizi her şeyi çok iyi yapıyoruz yanılgısına götürmesin, daha yolumuz var, bunun dışında bu sonuç ligimizdeki diğer takımların bize bakışını da değiştirecek ve zor maçlar oynamamıza neden olabilir. Dolayısıyla birkaç gün sonra tekrar hep birlikte esas hedefimiz olan lige odaklanmalıyız.

Bu arada İstanbul‘a kadar gelerek bize destek veren taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hep destek tam desteğe devam. İnşallah taraftarımızın desteğiyle birlikte içeride ve dışarıda böyle güzel galibiyetler alarak bu sevinci onlarla birlikte her zaman yaşamak istiyoruz.’’

HABER-FOTOĞRAF: MURAT ÖZCAN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...