Pazar, Eylül 14, 2014

SAL 14 Eylül 2014 Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2.hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Maçların programı haberimizin devamındadır.

 

1.GRUP  
11.00 Vefa- Irmakspor (Vefa) 3-1 (dün)
16.00 Subaşıspor – Tunaspor (Çatalca) 0-1
16.00 Esenyurtspor – Kartal Çavuşoğlu (Esenyurt Belediye) 2-1
16.00 Tophane Tayfun – Kocasinan (Sütlüce) 0-0
16.00 Kağıthane – Bostancı (Kağıthane Bld.Hasbahçe) 0-2
16.00 Bağlarbaşı – Albayrak (Yenisahra Suni Çim) 1-2

2.GRUP
16.00 Alibeyköyspor – Kadırga (Sultanbeyli 75.Yıl) (Seyircisiz) 3-0

3.GRUP 
16.00 Küçükköy – Ataşehir Çamoluk (Küçükköy) 1-1 (dün)
14.00 Çamlıcaspor – Feriköy (Selimiye) 1-1
16.00 Öz Alibeyköy – Reşitpaşa (Alibeyköy)  0-0
16.00 Yahya Kemal – Hasköy (Yahya Kemal) 0-4
16.00 Alemdağ – İstanbul Kastamonu (Alemdağ) 2-1
16.00 Öz Trabzonlular – Gümüşsuyu ( Merkezefendi ) 2-0

5.GRUP
16.00 Damlaspor – Okspor (Merkezefendi) 0-0 (dün)
16.00 Ömerli Köyü – Ç.G.Birliği (Hadımköy) 4-0
16.00 Zara Ekinli – Gülsuyu (Zara Ekinli) ) 1-0
16.00 Ayazağa – Güneşli (Ayazağa Atatürk) 2-2
16.00 Taksim – Yamanspor (Feriköy) 1-1
16.00 Şile – Kocamustafapaşa (Şile) 0-3

6.GRUP
16.00 Osmaniye İstiklal – Ortaköy (Bakırköy Bld.1.Nolu Saha) 1-1

7.GRUP
14.00 Batı Trakya – Sultangazi Esentepe (Merkezefendi) 0-5
16.00 Okmeydanı Fetih – İstanbul PTT Beykoz (Okmeydanı Fetih) 0-2
16.00 Mecidiyeköy – Esenyurt İncirtepe (Seyrantepe) 0-1
16.00 Selimiye – Beşyüzevler (Selimiye) 1-2
16.00 Kartal Belediyespor – Örnektepe (Bulvar Stadı) 0-1
16.00 Mimarsinan – Yeniköy (Fatih Mimarsinan) 2-2

 

 

Yerel Futbol Sitesi

21 yorum:

isimsiz dedi ki...

İLk yarı sonucu alibeyköy-kadırga:0-0

Volkan dedi ki...

Yahyakemal 0.1 Hasköyspor ilkyarı sonucu.

cıga dedi ki...

O.ıstıklal 0. Ortakoy 0. Ilk yarı

cevdet dedi ki...

Bağlarbaşı 1 Albayrak1

futbolcu sem77 dedi ki...

Sultangazi esentepe 5 bati trakya 0

Kadir dedi ki...

Baglarbaşı -albayrak 1-2

yalova dedi ki...

Bugün Bakırköy istiklal ile Ortaköy takımlarının arasındaki maçtan sonra büyük olaylar çıktı.Olaylar bir saaat sürdü.Çok kişi yaralandı,çok kişi tutuklandı.

Ortaköyün kalecisi maçtan sonra tribünlere hareket çekti bütün tribün sahaya indi..

misafir dedi ki...

7.grup ölüm grubu olmaya aday sonuclar sahane izlenilesi bir grup tum takimlara basarilar

Eren dedi ki...

Asıl 3.Grup Ölüm Grubu İzlemenizi Tavsiye Ediyorum.. Süper Amatör Liginde Mücadele Tüm Takımlara Başarılar Diliyorum..

sportmen dedi ki...

Yalova adlı arkadaş doğru yazmış.ortaköy kalecisi yapmaması gereken bir hareket yaptı ve tribün aşağı indi.fakat diğer sporcuların hiç bir hatası yoktu ama tribün onlarada saldırdı.bu arada ortaköyün hocası aldığı darbe ile dili döndü ama müdahale ile kendine geldi.istiklal hocası mehmet ve tüm istiklal oyuncularına teşekkür ediyorum.onlar hep yatıştırıcı bir rol üstlendiler.kendilerine teşekkür ediyorum.kaleciye de umarım ortaköy takımı gerekeni yapar.

futbolsever dedi ki...

Hadi bakalım birazda Ortaköy maçındaki olayların üzerine düşme zamanı. sayın kemal ekşioğlu yıldırım bosna avrupa yakasını zor görür dedin bakalım aynı olaylardan sonra bunları nasıl yorumlayacaksın başarılar.

sportmen dedi ki...

Yalova adlı arkadaş doğru yazmış.ortaköy kalecisi yapmaması gereken bir davranışla tribünlerin sahaya girmesine neden oldu.futbol sahalarında olmaması gereken ne varsa oldu.diğer ortaköylü futbolcular haketmedikleri saldırıya maruz kaldılar.ayrıca istiklal hocası mehmet kaplan ve futbolcular kesinlikle yatıştırıcı bir rol üstlendiler.kendilerini hem tebrik hemde teşekkürlerimi sunuyorum.saha içinda ayırmaya çalışan bir izleyici olarak umuyorum ki bir daha böyle olaylar yaşanmaz.çünkü ortaköy hocasının aldığı darbe ile dili döndü.müdahale edilmese allah korusun ciddi bir sonuç olabilirdi.ortaköy kalecisine bir sözüm var;futbolcu efendiliği ve hırsı ile saygınlık kazanır kabadayık ile değil...teşekkürler.

ciga dedi ki...

Istiklal ortakoy macinda 2 numarali ortakoylu oyuncu kirmizi kart gordukten sonra,tribunler futbolcu cikisinda futbolcuya cam sise ve cakmak attilar,sonra da son saniye golunden sonrada bicaklar ile sahaya daldilar ve tum futbolculara daldilar hocalarida dayak yedi,ve istiklalli futbolcularda trubunlerle beraber oldular,tum polisler kavgaya seyirci kaldi.yetersiz kaldiklari icin,lutfen tirubunde icen,kendini bilmez taraftarlari almayin,sporun icine ettiler,hicbir ortakoylu futbolcunun can guvenlini olmadini gorduk,karnarca spor olayindan da daha buyuk bir olay oldu,yaziktir,istiklal baskani hocasi vs kimse yurekleri varsa en anlamli olan sey istifa etmelidir,hareketle olaylar bu kadar olmaz,daha onceden hazirlanilmis bir olay,belliydi...

tarafsız dedi ki...

"ciga" adlı arkadaş; yukarıda ALLAH var hiç bir taraftarda bıçak yoktu olsaydı hepsi delik deşik olurdu emin ol, bütün istiklalli futbolcular ve teknik heyet ortaköylü oyuncuları korudular, onlar bile dayak yediler, olayları saptırıp insanların kafasına farklı şeyler sokma. Osmaniyeden maçı izlemeye gelip ortaköylüleri bile koruyanlar oldu,sen bence sivrilmeyi bir kenara bırak, doğruları yaz. bu olayı sakın ve sakın istiklale mal etmeyin, ortaköyün kalecisi yaptığı hareketleri tribünlerin inmesine sebep oldu, sonra olanlar oldu maalesef...

Herhangi biri dedi ki...

Bugün oynanan Mimarsinan-Yeniköy maçında hakem rüyalardaydı.Dakika 90 da hiçbirşey yokken Mimarsinan aleyhine penaltı çalındı.Yoğun itirazlar yüzünden Mimarsinan ın hocası ve sol beki oyundan atıldı. ( pozisyon gereği değil sadece itirazdan ). Bu kadar emek mücadele ter bir yanlış düdükle heba olmamalı. Ne Yeniköy ün böyle bi puana ihtiyacı var ne de Mimarsinan takımının böyle hatadan dolayı 3 puan ve oyuncularını kaybetmeye hakkı var. Tek cümleyle YAZIKLAR OLSUN SANA MAÇIN HAKEMİ MURAT YAROĞLU.

ciga dedi ki...

tarafsız arkadas tarafsız olamamış....tarafını belli etmiş..hiçbir futbol kuralında taraftar sahaya girip futbolcu hareket yaptı diye döver yazmıyor...bir topçu yüzünden 50 kişi bir adama dalmaz yada futbolcu dövmez..hakem mutlaka tutanak yazmıştır.cezası hiçbir taraftara düşmez sayın tarafsız arkadaş.bu zihniyetle işte hiç bir yere ilerleyemiyor türk futbolu..önce bizim futbol severimiz stadta içki içilmemesini öğrenmelidir.....

spor sever dedi ki...

ciga adlı arkadaşım taraflı konuşma lütfen dün bende maçı sonuna kadar izledim. bıçaklarla sahaya girdiler demişsin emin ol bıçaklarla sahaya girselerdi orda çok kan dökülürdü. istiklal sporlu oyuncu ve yöneticiler ortaköy sporlu bütün oyuncu ve teknik ekibi korumak için kendilerini tehlikeye attılar. sahaya girilmesi takibide doğru bir davranış değil fakat ortaköy sporlu kalecisinin yaptığı terbiyesizlik hiç hiç doğru değil üstelik annesi ve babası trübündeymiş yazıklar olsun o kaleciyeki sakat babasını orda ne duruma düşürdü. bence trübün değil ortaköy sporlu kalecinin yaptığı bir hareket sorgulanmalı. 1 kişi yüzünden bütün herkes zarar gördü orada. bu ve buna benzer insanların futboldan temizlenmesi gerekiyor.

yalova dedi ki...

En tarafsız ben yazayım.Çünkü ne istiklalıyim nede ortaköylüyüm.

Evet kaleci hata yapmıştır ama bunun faturası bu kadar olmamalıydı,Kaç kişi tutuklandı kaç kişi yaralandı Degermiydi hiç.İstiklalli taraftarlar çok uzattılar işi sonundada alınanlar oldu.

O son saniyedeki gol olmasaydı bunların hiç birisi olmazdı.

Evet bende kaleciyi hatalı buluyorum eger o kaleci öyle birşey yapmasadı hiç bir şey olmadan herkes evine gidecekti.

Bende bu kadar..

ciga dedi ki...

taraflı konuşan şerefsizdir..ben yıllarca amatör maçı takip ediyorum ve yazıyorum,bazı kaliteli topçularıda not ediyorum,ve size soruyorum,kaleci o hareketi yaptıda sadece kalecimi dayak yedi? tribüne polisleri itip ilk giren kişi devamlı elini beline attı ve belinden çıkartığı o şeyi arkadaşları geri sokturdular..ben futbolsever olarak sadece gördüğümü yazdığıma yemin edebilirim,yine söylüyorum ve hep söyliyeceğim tarafsız olarak ,son saniye gol sevincini aynı şekilde senin evladın yapsa 50 kişinin dövmesine razı olurmuydun buda 2. soru ve 3- kırmızı kart gören oyuncuya madde atmak ne kadar doğru? 4.sahada maç oynatmaya çalışan rakip takım hocasına tokat vs yumruk atmak ne kadar doğru?hani hep doğru söylemek savunmak gerekiyor ya onu söyleyin,ben her maç için gördüğümü söylerim,taraf tutanda namuzsuzdur..her takımda mutlaka sevincini tepkiye dönüştüren abartan yada hakaret edecek boyutlara ulaştıran mutlak oyuncular vardır ve bu yaptığı seyde doğru degildir,ama bu olayların bu boyuta gelmesine teşkil etmez,yani sebep olmaz arkadaşlar bunu anlamalısınız önce..hep bir empati kurun aynısı istiklal yada bakırköy yada her hangi bir kulübe yapılasını dpğru bulurmuydunuz,sadece futbol sever olarak cevap verin ve tarafsız..

sarı dedi ki...

hiç kimse böyle bir olayın olmasını istemez tabiki ama hakem uzatmaları fazla oynatmış takım o anda gol yemiş kimseden çıt çıkmıyor hani rakip futbolcuya küfür edilir birşey atılır hiçbirşey yok ortaköy kalecisi dikildi trübüne elinle işaret ederek gelsenize diyor çağırıyo trübünü zaten milletin morali bozulmuş son saniye golüne bide bu kaleci gelsenize deyince milette atladı sahaya.Efendi bir futbolcu olarak sende arkadaşların kenarda seviniyo git onlara katıl o gelmiş tek başına trübünleri aşağıya çağırıyor ilk defa böyle birşey gördüm bunun aynısını istiklalde bakırköy yada herhangi bir kulüp futbolcusu yapmaz zaten böyle oluncada bu olaylar olmaz

ciga dedi ki...

teşekkür ederiz açıklayıcı olmuştur,bunca olayı 1 kişiye maal etmek çok saçmadır...

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...