Cumartesi, Eylül 13, 2014

Osmaniye İstiklalspor 3 puan peşinde

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta lider Sultanbeylispor ile liderliği paylaşan ekiplerden olan Osmaniye İstiklalspor, geçen hafta aldığı 3 puanın ardından, bu hafta ikide iki yapmanın hesaplarını yapıyor.


Bakırköy Belediye Stadında gerçekleşen antrenmanlarını ziyaret ettiğimiz Osmaniye İstiklalspor, Teknik Direktör Mehmet Kaplan ve yardımcı antrenör Şeref Ayvaz nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla birlikte, pazar günü oynayacağı Ortaköyspor maçını beklemeye başladı.


Teknik patron Mehmet Kaplan, amaçlarının ligi en üst seviyede bitirmek olduğunu belirtirken, genç bir ekip olduklarını ve arzuladıkları hedeflerini başarabilecek güce sahip olduklarını belirtti.


suat hoca


Takımın kalecileri Erdoğan Özcan, Muhsin Can, İsa Örek ve Furkan Yılmaz'a ise THY'de uzun yıllar görev yapan ve Türk futboluna sayısız kaleci kazandıran, geçtiğimiz sezonda ise İst.PTT teknik ekibinin kadrosunda bulunan usta antrenör Suat Yılmazerler antrenman yaptırmakta.


HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...