Perşembe, Eylül 18, 2014

Meşgul Alada'nın yeni adresi belli oldu

Geçtiğimiz sezon Zara Ekinlispor'un kaptanlığını yapan tecrübeli sağ kanat oyuncusu Meşgul Alada geçtiğimiz günlerde takımından ayrılmıştı.



Başarılı futbolcunun yeni takımı Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi Esentepespor oldu.

Geçtiğimiz günlerde Beşyüzevler'in başarılı kalecisi Serkan Demir'i renklerine bağlayan Sultangazi Esentepespor Meşgul Alada transferi ile adından iyice söz ettirmeye başladı.

Meşgul Alada Kimdir?
15 Eylül 1982 yılında Bilgöl’ün Kiğı ilçesinde doğan Meşgul alada futbola Beşyüzevler takımının altyapısında başladı. Bu kulübün altyapısında iki sezon forma giyen Meşgul Alada, sonrasında bir sezon Sultançiftliği genç takımında forma giymiş, ertesi sezon aynı takımın A Takımında boy göstermişti. 2002-2003 sezonunda Denizcilik İşletmeleri formasını terleten tecrübeli orta saha, bir sezon sonra tekrar Sultançiftliği’ne dönmüş, sonrasında sırasıyla Kartaltepe, Çıksalın, Yıldıztabya, tekrar birer sezon Zara Ekinli, Kartaltepe ve Sultançiftliği adına mücadele etmişti. 2012 yılının Ocak ayında Leventspor formasını da terleten başarılı kanat oyuncusu son iki sezondur Zara Ekinli forması giymişti. Geçtiğimiz sezon 1 maçlığına Sultançiftliğispor’a transfer olan Meşgul Alada takımın son maçında Nurtepe Güneyyıldızı karşısında sahadan galibiyet ile ayrılıp ligde kalmasında katkı sağlamıştı. Bu sezona da Zara Ekinlispor ile başayan başarılı futbolcu artık Sultangazi Esentepespor formasını terletecek.

 

HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...