Pazartesi, Eylül 15, 2014

Menekşeler galibiyetle başladı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta iki Kocaeli temsilcisi karşı karşıya geldi. Sultan Orhanspor ile Gebzespor, ligin ilk haftasında Gebze Alaettin Kurt Stadında karşı karşıya geldi. Gebzespor maçı 2-0 kazanırken güzel bir başlangıç yaptı.

Gebze Alaettin Kurt stadı derbi heyecanına sahne olurken karşılaşmaya Gebzesporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İlk yarısı genel anlamda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takım da duran toplardan gol bulmaya çalışırken ilk yarı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da daha etkili bir biçimde başladı. Mücadele dakikalar ilerledikçe tempoyu eline alan Gebzespor, Sultan Orhanspor kalesinde etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın 67. Dakikasında ikinci sarı karttan oyun dışında kalan Tolga Sultan Orhanspor’u on kişi bırakırken Gebzespor bu avantajı iyi kullanarak 75. dakikada Güney ve 82. dakikada Ender ile rakibini geçerek karşılaşmayı 2-0 kazandı.

KAYNAK: www.gebzegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...