Perşembe, Eylül 11, 2014

Kurt: İki takıma yakışan bir mücadele olsun

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Pazar günü Arnavutköy sahasında, grubunun diğer bir güçlü ekibi Arnavutköy Belediyespor’la karşı karşıya gelecek olan Büyükçekmece Belediyespor’un idari menajeri Özgür Kurt öncelikle tüm spor camiasının yeni sezonunu kutladı.
Yeni sezonda her takıma başarılar dileyen Kurt kazasız belasız ve centilmence bir sezon geçmesini temenni ediyorum diyerek, Pazar günü oynanacak olan ligin ilk haftasındaki karşılaşmada iki takımında kendilerine yakışan mücadeleyi sergileyeceğine inandığını söyledi.

Grubunda ilk Pazar günü Arnavutköy Belediyespor’a konuk olacak olan Büyükçekmece belediyespor’un idari menajeri Özgür Kurt güçlü bir rakiple ligin ilk karşılaşmasına çıkacaklarını söyledi. Özgür Kurt “ Gurubumuzun güçlü bir rakibi ile karşı karşıya geleceğiz. Bizim içinde çor bir karişılaşma olacak. Tek kolay olan ve yapmamız gereken ise centilmence mücadele etmek biz, Büyükçekmece Belediyespor olarak her maçımıza bu centilmenlik anlaşımızla çıkacağız” dedi.


Güçlü ve kaliteli bir ekip

Arnavutköy Belediyespor’un Güçlü ve kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çeken Özgür Kurt futbol seyrinin güzel olacağını söyledi. Özgür Kurt “ Bu hafta sonunda oynayacağımız bu önemli karşılaşmada mücadele edeceğimiz arnavutköy Belediyespor sezon başından bu yana iyi transferler yaparak güçlü bir ekip oldu. Zor bir 90 dakika olacak bunun farkındayız” dedi.


Kazanan Centilmenlik  olsun

B.Çekmece Belediyespor’un idari menajeri bu önemli karşılaşmada iki takımında kazanmak için mücadele edeceğini belirtti. Bunun yanında kazananın centilmenlik olması gerektiğine de dikkat çeken Özgür Kurt “  Bu karşılaşmaya iki takımda galibiyet için çıkacak, kimse sahaya mağlubiyet için çıkmaz. Ama bu maçta kim kazanırsa kazansın, oyuncuların sahadan birbirlerini tebrik ederek ayrılmasını istiyoruz. Burada kazanın centilmenlik olmasını istiyoruz” dedi.

Sakat ve cezalı yok
B.Çekmecespor’un lige en iyi şekilde hazırlandığını belirten kulübün idari menajeri özgür Kurt sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını belirtti. Lige hazır olduklarının da altını çizen Özgür Kurt şuanda herşeyin mükemmel olduğunu ve lige hazır olduklarını söyledi.

Herkese hayırlısı olsun
Bu hafta sonu başlayacak olan Bal liginin tüm takımlara hayırlısı olmasını dileyen B.Çekmece Belediyespor’un idari menajeri Özgür Kurt tüm takımlara kazasız, belasız, sakatsız bir lig temenni etti.

HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...