Cuma, Eylül 12, 2014

Küçüksu Yenimahallespor'da heyecan büyük

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil eden ekiplerimizden Küçüksu Yenimahallespor'da sezonun ilk müsabakasının hazırlıkları dün gerçekleşen antrenmanın ardından tamamlandı.

 

Anadolu Hisarı Spor Akademisi Sahasında yapılan antrenmanlarda futbolcuların göstermiş olduğu tempo ve istekli durum Teknik Heyetin yüzünü güldürmekte. İsmail Coşkun-Ömer Kahraman İkilisinin çalıştırdığı Bordo-Yeşilli ekipte Özkaracaahmetspor müsabakasından galibiyet alınıp sezona neşeli ve puanlı girme arzusu yüksek.

HAYDAR ÇELİK

Küçüksu Yenimahallespor Kulüp Başkanı Haydar Çelik yaptığı açıklamada, "Bu sezon oynayacağımız futbol ile dikkatleri çekme niyetindeyiz. Geçen sezondan oturmuş bir kadromuz var, birkaç arkadaşımız takımdan ayrılıp başka ekiplere transfer oldular. Onlara da bu güne değin yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etmek isterim. Cumartesi Günü Anadoluhisarı Spor Akademisinde Saat 17.oo de başlanacak olan sezonun ilk maçında mahalle sakinlerimizi de takımlarına destek olurken görmek istiyoruz. Bu arada yeni sezon için tüm kulüplere başarılar diliyorum, centilmence sakatlıkların olmadığı bir lig temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...