Cuma, Eylül 12, 2014

'Hakemlerin kolladığı takım 2 defa küme düşer mi?'

İstanbul Süper Amatör Lige 4-3'lük Batı Trakyaspor galibiyeti ile başlayan Yeniköyspor, rakip takımın Teknik Sorumlusu Serkan Kaya'nın açıklamalarına cevap verdi.



Kırmızı-beyazlı Sarıyer temsilcisinin Teknik Direktörü Metin Uzun yaptığı açıklamada "Batı Trakyaspor karşısında iyi oynayarak, çok mücadele ederek, haklı bir galibiyet aldık. Rakibimizin Teknik Direktörünün söylediklerini kabul etmiyoruz ve bu açıklamaların yanlış olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Yeniköyspor'un son 4 sezonda 2 defa Bölgesel Amatör Ligden düştüğüne vurgu yapan Uzun "Biz hiç bir zaman Hakemlerle maç kazanmadık, zaten böyle bir beklentimiz de olmadı. Hakemlerin verdiği kararlara camia olarak hep saygılı olduk. Hakemlerin bizi kurtarmasına gerek yok, biz kendi hakkımızı sahada alırız. Serkan Kaya Hocanın açıklamalarının sinirle yapılmış açıklamalar olduğunu kabul ediyoruz ve iyi bir takım olan, kaliteli futbolculardan oluşan Batı Trakyaspor'a başarılar diliyoruz" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

vefakar dedi ki...

Yeniköy takımı duruşuyla bile bir takım olduğunu ilk maçtan belli etti.Maçı tarafsız gözle izleyen biri olarak Zeytinburnu ekibi orta sıraları zorlar.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...