Perşembe, Eylül 18, 2014

Keskin: 3 puan ile başlamak önemliydi

Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin, "Lige güzel bir başlangıç yaptık, bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.



Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin ligin ilk maçını değerlendirdi.

 

Büyükçekmece Belediyespor karşısında muhteşem bir futbol oynayarak sahadan 3-0’lık net bir skorla ayrılan Arnavutköy Belediyespor Adnan Keskin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

"Haklı bir galibiyet aldık"
"Geçen sene şansız bir şekilde 3.ligin kapısından döndük. Yeni sezona yeni umutlar ve 3 puan parolası ile çıktık. Bunu da iyi oynayarak ve haklı bir galibiyet alarak başardık mutluyuz. Sezon başı kadromuzu koruduk, 10 futbolcumuz bu sezon da bizimle birlikte onur mücadelesi verecek. Bunun yanında, karakterli ve başarıya aç futbolcuları kadromuza katarak hedefimizi Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk olarak belirledik. Ligin ilk maçında futbolcularımız taraftarımız önünde sahada en güzel mücadeleyi sahaya yansıtarak sahadan üç puanla ayrılarak lige güzel bir yaptık.

 

"Taraftarımızın desteği itici güç oldu"
Hedeflerinin 3.Lig şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Keskin, şampiyonluk yolunda taraftar desteğinin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Taraftarımızı bu maçta olduğu gibi her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Taraftar olmadan futbol bir anlam ifade etmiyor. Büyükçekmece Belediyespor maçında taraftarımızın desteği bizim için itici güç oldu. Onlar yanımızda olduğu sürece mutluyuz. Biz de inşallah sezon sonunda şampiyon olarak taraftarımızı mutlu edeceğiz."

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

hasan basri dedi ki...

adnan hoca ,başarılarının devamını dilerim.bu sene arnavutköyümüzü 3.liğe çıkarırsın inşallah.
b.çekmeceyide 3-0 yenip gönderdiğiniz için teşekkürler,tebrikler.futbol sahada oynandığını gösterdiniz.

h.murat guleryuz dedi ki...

Aslan terbiyecisine basarilar...
Darisi diger takimlarin basina.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...