Pazartesi, Eylül 15, 2014

Kavacık'tan deplasman galibiyeti

İstanbul 1 Amatör Lig 16.Grupta mücadele eden Kınalıada ve Kavacık, Kartal Bulvar Sahasında karşılaştılar. Konuk takım maçı 2-0 kazanırken lige galibiyet ile başladı.

 

Müsabaka iki takımın birbirini kontrol etmeleri üzerine ilk dakikaları ota saha mücadelesi olarak geçti. Daha sonra kadrosunda oldukça tecrübeli isimler olan Kavacık oyunun tüm hakimiyetini ele geçirdi. 7.dakikaya girerken ceza sahasındaki karambolü iyi değerlendip fırsatçılığını kullanan Cemal, düzgün bir vuruşla topu Kınalıada ağlarına gönderdi.(0-1) İlk yarı bu skorla sona erdi.
Müsabakanın ilerleyen dilimlerinde bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Kavacık, ikinci golüne 57.dakikada ulaştı. Bu dakikada kornerden gelen topu çıkaramayan Kınalıada defansının hatasını affetmeyip fırsatçılığını kullanan Cemal, kendisinin ve takımının ikinci gölünü atarken, maçın sonucunu da tayin etti.(0-2)

 

Saha: Kartal Bulvar Sahası
Saha Komseri: Haydar Kara
Hakemler: Osman Faik İçmeli, Onur Eser, Hüseyin Yurdungüzeli
Kınalıada: Mustafa(**),Mehmet(*),Ümit(*),Serhat(*),Tufan(*),Burak(*)(dk.73Can*),Cenk(**), Sekan(**),İskender(**),Güngör(*),Onur(*)
Kavacık:İrfan(**),Kaan(**),Koray(**),Erdem(***),Ali(**),Yakup(***), Cemal(***)(dk.78 Muhammet(*)),Bedri(**)(dk.84 Emre(*),Emin(**),Önder(***), Furkan(**)(dk.78 Mehmet(*))
Goller: (dk.7,57)Cemal
Sarı Kartlar: (dk.6)Tufan Kınalıada-(dk.23)Emin(dk.83)Bedri Kavacık
Kırmızı kart: (dk.88)Tufan Kınalıada

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" ids="143518,143517,143516"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...