Cumartesi, Eylül 13, 2014

Kaptan yuvaya döndü

Hasköyspor'dan ayrıldıktan sonra bir çok kulübün transfer listesine giren ve adı Topkapıspor ile anılan tecrübeli oyuncunun yeni takımı belli oldu.


Profesyonel ligde mücadele ettiği dönemde de formasını giydiği Küçükçekmecespor AŞ. ile el sıkışan Ramazan Balkan, sitemize yaptığı açıklamada, gerçekleşen transferinde en önemli etkenin yıllarını verdiği, gönül bağının olduğu, futboldaki belki en büyük tecrübe ve güzel anlarını yaşadığı yerin Küçükçekmece AŞ. ile gerçekleştiğini dile getirirken, artık futbolda maddi beklenti içinde değil, huzur bulacağım yerlere hizmet etmek amacındayım dedi.


Aradığım huzuru doğduğum yer olan Küçükçekmecespor ile bulup semtimizi, takım arkadaşlarımla el ele vererek, 90 dakika boyunca canımızı dişimize takarak, yine eski günlerine döndüreceğiz açıklamasında bulundu.


Futbolculuk kariyerinde ise, İzmitspor'da profesyonelliğe adım atıp, daha sonra Yıldırım Bosna, Sidespor, Mustafa Kemal Paşa, Uşakspor, Kasımpaşa, Küçükçekmecepor AŞ, Ofspor, Küçükköy, Lüleburgaz, Yalova ve Bozöyük formalarını giyen deneyimli oyuncu, Beylikdüzüspor ile amatöre dönüş yaptı. Ardından Çatalca, Erdemirspor ve İstanbul Malatyaspor formalarını gidi.


HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...