Cumartesi, Eylül 13, 2014

Kalko: Her maçımız bir final

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta yarın ilk karşılaşmasına çıkacak olan Büyükçekmece Belediyesporlu oyuncularla bir araya gelen kulüp Başkanı Ümit Kalko lig öncesi oyunculara bir konuşma yaptı. Kalko ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Kalko oynanacak her karşılaşmanın final havası taşınıdğını söyleyerek oyuncuların bu konuda dikkatli olmasını istedi.

Yarın Arnavutköy Belediyespor karşısında ilk karşılaşmasına çıkacak olan B.Çekmece Belediyespor’un lige hazır olduğunu, herşeyin yolunda olduğunu belirten kulüp Başkanı Ümit Kalko grupta her takımın güçlü olduğunu, hiçbir takımı hafife alma şanslarının olmadığını söyledi. Başkan Kalko “ Grubumuzun ilk karşılaşmasına yarın çıkacağız, bu maçtan daha çok genel olarak sezona bakmak gerekiyor. Bu lig uzun ve zorlu bir maraton, oynanacak olan her karşılaşma zor geçecek, bunun farkındayız. Biz yönetim kurulu olarak teknik heyetimizin tüm söylediklerini yaptık ve transferleri gerçekleştirdik. Artık bizim transfer konusunda yapacağımız başka bir şey yok. Biz gerekli yükümlülüklerimizi bundan önce nasıl yerine getiriyorsak, bundan sonra da bu yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz. Uzun ve zor bir maratona başlıyoruz. Bu ligin tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum, sizlere bu ligde başarılar diliyorum” dedi.

2S4U9292

Hiçbir takımı hafife almayın
Büyükçekmece Belediyespor kulübünün başkanı Ümit Kalko gruplarında favori gösterilen takımlar olduğunu ama buna kimsenin aldanmaması gerektiğini ifade ederek, her takımın güçlü olduğunu ve aynı ciddiyetle maçlara çıkılması konusunda dikkat çekti. Başkan Ümit Kalko “Grubumuzdaki favori gösterilen takımlar var, bu takımlar haricinde sanki güçlü takım yok havası veriliyor. Bu konuda teknik heyetimizin ve oyuncularımızın dikkatli olması gerekiyor. Bu sene statüde yapılan edeğişiklikten dolayı tek takım yani şampiyon olan takım 3.lige çıkıyor, ikinci bir alternatif yok. Bu iddia ile çıktığımız bu yolda ummadığımız ve beklemediğimiz takımlarda puan kaybetmek bizi üzer. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var” dedi.

Başarılı olacağımıza inanıyorum

BAL'da şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Büyükçekmece Belediyespor’un hedefine ulaşacağını belirten kulübün Başkanı Ümit Kalko sezon başından bu yana yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, çok iyi bir kamp döneminden sonra takımın istenilen performansa ulaştığını söyledi. Bunu ligde göstereceklerine inandığını söyleyen Başkan Kalko “ Sezon başından bu yana sergilenen performanstan memnunum, bu performansı lige iyi yaydığımız süre içerisinde, kadromuzda bulunan birbirinden kıymetli oyuncularla ligin sonunda gülen taraf olacağımıza inanıyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...