Pazar, Eylül 14, 2014

İstanbul Malatya üç puanı kaptı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup 2.haftasında İstanbul Malatyaspor, İstanbul Teknik Üniversitesi karşısında oldukça zor anlar yaşamasına karşın 1-0 galip gelerek üç puanı alan taraf oldu.



Sefaköy Kartal Sahası'nda oynan müsabakanın ilk yarısını Malatyaspor 35.dakikada Erkan’ın attığı şık kafa golü ile 1-0 önde kapattı.Bununla beraber bu devre konuk İTÜ oldukça baskılı bir futbol sergiledi ancak Bordo-Beyazlılar birçok net fırsattan faydalanamadı. İTÜ'nün ikinci yarıdaki beraberlik çabaları ve baskısı sonuç getirmedi ve maç 1-0 Malatyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Kaçmazer: Bu takım çok daha iyi olacak

İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Kaçmazer "İTÜ maçında futbolun meyvesi olan golü bu sefer bulduk" sözleriyle galip gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaçmazer İstanbul Teknik Üniversitesini 1-0 yendikleri maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.  Başkan Kaçmazer, çekişmeli ve sert geçen maçta kazanma arzusunu sonuna kadar taşıdıklarını belirterek, "Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen gol sıkıntısı yaşamıştık. Futbolun meyvesi olan golü bu sefer bulduk ve sezonun ilk galibiyetini kendi saha ve seyircimiz önünde aldık. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada oyuncularımız doksan dakika disiplini elden bırakmadı. Koşan mücadele eden ve en önemlisi kazanma arzusunu maç sonuna kadar taşıyan bu takım 2-3 hafta sonra çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Stat: Sefaköy Kartal
İstanbul Malatyaspor: Uğur*** Sercan** Halit*** Sedat** Enes** Ahmet** Bahattin*** Erkan*** Feyyaz** (Ali*) Erdi**
İTÜ: Bilal** Osman*** Mehmet** Atacan** Caner** Şahin** Çetin* *Deniz** Osman** Uğur** Oğuz**
Gol: 35.Dk Erkan
Kırmızı Kart: 90+3 Ali İst.Malatyaspor

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

Caner-iTU dedi ki...

Burası tüm İstanbul'un amatör ligleri takip ettigi bir mecra ve genel olarak her takımın haberleri gönüllü olarak yapan cok değerli üyeleri var.
Bugün bizi yenen ve saha icinde hiçbir çirkinlikle karşılaşmadığımız İstanbul Malatyaspor'u tebrik ederiz.

Ancak;
İlk yarıda 8 tane %100 pozisyona girip gole ceviremesek de en azından haberde gösterildiği gibi tutsak bir sekilde oynamadık. Gole ceviremesek de bu pozisyonlari en azından bu sekilde bir yazıyı hak etmediğimizi düşünüyor, İstanbul Malatyaspor'a basarılar diliyoruz. Dileğimiz, mac ne olursa olsun haberde her seyin olduğu gibi yazılmasidir.

Malatyalı dedi ki...

bugün oynanan karşılaşmada istanbul teknik takımı bize çok zor anlar yaşattı biz karşılaşmanın kolay geçeceği düşüncesindeyken santrayla birlikte sayısız gol pozisyonunu değerlendiremediler ve sahadan mağlup ayrılan takım oldular mücadelesi ve efendiliğiyle iki takım oyuncuları da bize güzel bir maç izlettiler.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...