Pazar, Eylül 21, 2014

İstanbul Güngören’den tek atış

3.Lig 3.Grupta 3.haftaya gelene kadar iki beraberlik alan İstanbul Güngörenspor’la,oynadığı iki maçı da kaybeden Van BBS arasında oynanan karşılaşmayı Güngörenspor 1-0 kazandı.


Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Güngörenspor Abdullah Cemal’in kafa vuruşuyla attığı golle ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha hareketli bir oyun ortaya koyan Vanspor yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayınca karşılaşma 1-0 sona erdi.



Maçtan dakikalar:
4.dakikada sol çaprazdan gelişen Güngören atağında Muhammet’in vuruşu kaleci Rıza’da kaldı.
16.dakikada sağ kanattan gelişen Güngören atağında Ahmet’in ortasında topa iyi yükselen Abdullah Cemal’in kafa vuruşu ağlarla buluştu.
27.dakikada Serdar’ın vuruşu üstten auta çıktı.
38.dakikada sol çaprazda Eşref’in aşırtma vuruşunu Rıza zorlukla kornere çeldi.Bu pozisyondan sonra Rıza kısa bir sakatlık geçirdi.Kornerden gelen topta ceza sahasında oluşan karambolde son vuruşu yapan İbrahim topu boş kale yerine auta gönderdi.
Maçta ikinci yarı:
48.dakikada gelişen Van atağında Ali’nin uzaktan vuruşu kaleci Mehmet’te kaldı.
58.dakikada gelişen Güngören atağında ceza sahası içinde Tolga’nın güzel şutu az farkla üstten auta çıktı.
72.dakikada Murat Berge’nin indirdiği topa Medeni vurdu,top yandan auta çıktı.
80.dakikada Murat’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.
90.dakikada ani gelişen Güngören atağında topla buluşan Abdullah’ın vuruşu kaleciden döndü.
Güngörenspor maç sonunda galibiyeti az sayıdaki taraftarıyla coşkulu bir şekilde kutlarken Vanspor 3.haftada da sahadan boynu bükük ayrıldı ve kendilerini desteklemeye gelen yaklaşık 100 civarındaki taraftarını bu haftada sevindiremedi.


Ayrıca maçta yaşanan ilginç bir olayı da 4.Hakem Raşit Yorgancı çözdü. Maça siyah forma ile çıkan İstanbul Güngörenspor sahaya çıkana kadar herşey normaldi. Ancak güvenlik nedeni ile sahanın etrafını polisler çevirince, yardımcı hakemler için oldukça zor bir durum oluştu. 4.Hakem Raşit Yorgancı hemen durumu farkedip, konuyu ilgililere bildirince kenar çizgideki polisler oradan uzaklaştırıldı, böylece yardımcı hakemlerin olası bir hata yapma şansı ortadan kalkmış oldu.

HABER: MURAT SEMİZ


[gallery link="file" ids="144423,144422,144421,144420,144419"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...