Pazartesi, Eylül 15, 2014

İFA ve Sultanbeyli Belediyespor yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta İstanbul temsilcilerinden İFA Spor ile Sultanbeyli Belediyespor takımları ligin ilk haftasında karşı karşıya geldiler. Bu önemli maç her iki takımda yakalığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma golsüz sona erdi.




İFA spor Stadında sezonun ilk maçını Türkiye Caferiler Lider Selahattin Özgündüz, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İstanbul İl Başkanvekili Ufuk Tatar, Küçükçkmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, Eski Fenerbahçeli futbolcu Nezihi Tosuncuk yanı sıra kalabalık taraftar bu önemli maçı izledi.



13.Dakikada İFA sporlu Mustafa Kurtay sol kanatan aldığı topla ceza alanı için girmek üzereyken sert şutu kaleci Kayhan gole izin vermedi.
17.Dakikada misafir takım Sultanbeyli Belediyespor sağ kanattan köşe atışı kullandı. Köşe atışından gelen topa dokunan Mehmet takım adına topu ağlara yollayamadı.
28.Dakikada İFA Spor’da Muhammet Ali Atam ara pası ile buluştu buluştuğu topla kaleci Kayhan’la karşı karşıya kaldı aşırma vuruşu kaleci çok iyi çıkarak zorda olsa golle izin vermedi.
30.Dakikada Sultanbeyli Belediyesporlu Mehmet ceza alanı içinde topla buluştuğu anda ofsayt düdüğü çaldı.
32.Dakikada misafir takımda günün başarılı futbolcusu Okan soldan serbest vuruş kullandı ceza alanı içine ortalan topa kafayı vuran takım arkadaşı Erol’un kafa vuruşu top az farkla dışarı çıktı.
34.Dakikada Okan ceza alanı içine topu ortaladı ortalan topa çok iyi takip eden Şakir topa dokundu kaleci Hüseyin topa iki hamlede kontrol altına alarak golle izin vermedi.
35.Dakikada soldan ortalan topa kaleci Hüseyin ve Emrah topa birlikte çıktılar ve bu pozisyonda kısa süreli her iki oyuncuda sakalık geçirdi.
44.Dakikada Sultanbeyli Belediyespor'da Gökhan ceza sahsının dışından sert şutu top kaleci Hüseyin’in kontrol’ü altında auta çıktı.



52.Dakikada Sultanbeyli Belediye spor Okan kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Hüseyin zamanında çıkarak golle izin vermedi.
54.Dakikada İFA spor serbest vuruş kazandı topun başına geçen tecrübeli oyuncu Faruk Avcı topu ceza alanı içine ortaladı ortalan topa kafayı vuran Serkay’ın kafa vuruşu top kale direğini yalayarak auta çıktı.
72.Dakikada İFAsporlu Muhammet Ali Atam soldan aldığı topla ceza alanı içine girdi girer girmez sert şutu kaleci Kayhan topu ayağı ile müdahale ederek golle izin vermedi. Ligin ilk haftasında İFA spor ve Sultanbeyli Belediyespor oyuncuları yakaladığı gol pozisyonlarını gole çeviremeyince karşılaşma golsüz sona erdi ve sahadan birer puanla ayrıldılar.



Stat: İFA
Hakemler: Serkan Eryılmaz, Berkay Daban, Mert Baykal / Şevket Ertan
İFA Spor: Hüseyin**Faruk**Erdi**Serkay**Serhat**Mustafa**Muhammet Ali Atam***Muhammet Ali Şahintekin**Ömer**(56.Dk Samet*)İsmail*(45.Dk Ekrem*)Mahmut**(90+1Egemen*)
Teknik Direktör: Oğuz Karakaya
Sultanbeyli Belediyespor: Kayhan***Emrah**Cihan**Halim**Erol**Gökhan**(60.Dk Cenk*)Caner**Hakan**(64.Dk Burak**)Okan***(81.DkYasin*)Şakir**Mehmet Can**
Teknik Direktör: Hüseyin Aydoğan

 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE



[gallery link="file" columns="4" ids="143451,143452,143460,143453,143458,143457,143456,143455,143454,143459,143463,143461,143462"]

2 yorum:

erdal dedi ki...

İFA bugün biraz daha gününde olsaydı her türlü maçı kazanırdı belediyespordan çok daha fazla net pozisyona girdi ama bi türlü golü bulamadı inşallah levent maçında bu eksikliğinide giderip deplasmandan galibiyetle dönecek.Devriye taraftar grubu yine bu maçta takımını ateşleyerek daha baskın bir futbol oynamasında etkili olmuştur.benim gözlemlediklerim böyleydi iyi geceler herkese

erdal dedi ki...

ayrıca daha fazla resim kullanılabilinirdi efkan bucak .????

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...