Pazar, Eylül 21, 2014

İdmanspor’un başarısı

1.5 yıl önce Cüneyt Badem ve Akyazıspor Başkanı Rahmi Aktürk'ün isteği doğrultusunda, Akyazıspor U-19 Takımı ile bir oluşum yapılmak istenmiş, fakat bazı olumsuzluklar nedeni ile oluşum yarım kalmıştı. Cüneyt Badem'in ve oyuncuların isteği doğrultusunda, Sinan Sarı ve Fatih Sarı’nın katkılarıyla, İdmanspor özel çalışmalara 2 oyuncu ile başladı. Derken bu sayı zamanla arttı ve oyuncuların ismini koyduğu İdmanspor ortaya çıktı.




Sporcuların Antrenörü Sinan Sarı; “Düşünün ki bir oyuncu 17 yaşına gelmiş ve hala ‘Senin zamanın var’ deniliyor. 17 yaşında bir oyuncu, liglerde milli takımlarda oynuyor. Futbolda zaman o kadar hızlı ki, teknoloji gibi her gün kendini yeniliyor. Sen de yenilemelisin. Yoksa hiç birşey olmaz” dedi.




Sarı; “Çok şükür ki bu sezon iyi geçti ve birçok oyuncumuza faydamız oldu. Bunlardan Akyazıspor’lu Emir Haktan Özdemir ve Hüseyin Büyükkol, Akyazı Akınspor’lu Alihan Duran Nazilli Belediyespor’a, Boluspor’lu Mustafa İlker Kutlu Derince Belediyespor’a Akyazıspor’lu Efendi Derin ve As Akyazıspor’lu Muhammet Kutlu Nazilli Yıldızgücüspor’a transfer oldu. Profesyonel Lig’lere ve il dışındaki diğer büyük kulüplere gönderdiğimiz sporcu sayısının artması için mücadele ediyoruz. Transferde zorluk çıkarmayan kulüplerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Akyazılı Fatih ve Sinan Sarı kardeşler, yetiştirdiği genç yetenekleri, ilçe ve Türk futboluna kazandırmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...