Cumartesi, Eylül 13, 2014

Gümüşyaka kulübüne sahip çıktı

Gümüşyakaspor Kulübü düzenlediği destek gecesi ile sevenlerini bir araya getirerek sanatçılar ve gösteriler eşliğinde coşturmasını bildi.

Yeni sezona yeni yönetimle hazırlanan Gümüşyakaspor’da Kulüp Başkanı Murat Okan ve yönetim kurulu üyeleri gelirlerini arttırmak amacı ile organize ettikleri geceye katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı. Sahne ve sanatçı konusunda büyük destekte bulunan Silivrili işadamlarından Tayfun Ölçer’e gecede teşekkür plaketi de verildi. Geceye Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çolak, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Nuray Koçer, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Aydın Algür, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Silivri Sanayi Sitesi Başkan Ercan Çalışkan, eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı ile birlikte spor ve siyaset camiasından isim katılım sağladı. Gece Silivrispor Halk Dansları Topluluğunun yaptığı mükemmel gösterisi ile başladı. Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan geceye destek olan isimlere plaket takdiminin ardından sanatçıların gösteri ve havai fişek gösterilerinin ardından son buldu.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

 

[gallery link="file" ids="143090,143089,143088,143087"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...