Perşembe, Eylül 18, 2014

Görevden ayrılan Neşet Yolcu’dan açıklama

Takımdan ayrılırken yaptığı açıklamasında kendisine yardımcı olan herkese teşekkür eden Erokspor Teknik Sorumlusu Neşet Yolcu,  Sitemize şu açıklamalarda bulundu:



"1,5 yıl görev yaptığım, acısıyla tatlısıyla günlerimi geçirdiğim Erokspor 'dan Pazartesi günü itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanımız Fikret Kurt ve Yöneticilerimiz ile görüştük ve takımın menfaati için böyle bir kararı hep birlikte aldık. Erokspor benim yuvamdır, Kulübümdür. Bize bu güzel camiada ne görev verilirse biz her zaman olduğu gibi göreve hazırız. Erokspor camiasındaki kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Ekmeğini yedik, suyunu içtik. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. İyi bir Eroksporlu olarak temennim, Erokspor'u üst liglerde görmektir." diye konuştu.

IMG_2109

"Yorumlar bizi daha fazla üzdü"
Tecrübeli teknik adam ayrıca Sarı-Yeşilli ekibin Başkanı Fikret Kurt’un kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirterek, "Başkanımız Fikret Kurt, futbol camiasında nadir görülen kalitede bir insandır. Beyefendiliği ve saygınlığı ile Türk futbolunda hep yer alması gereken önemli bir isimdir. Başkanımızın son birkaç gün içinde çok üzüldüğünü gördüm. İlk maçta alınan mağlubiyet bizi üzdü evet; ancak bizi daha da üzen ise adını gizleyerek beni ve benim üzerimden Erokspor camiasını lekelemeye çalışanlardır. İnanın bu yorumlar bizi yenilgiden daha fazla sarstı. Erokspor camiası ciddiyeti ile Kurumsal yapısı ile ve Türk sporuna ve toplumumuza çok önemli hizmetleri geçmiş, Devletin her kademesine Bürokrat ve nitelikli insan yetiştirmiş bir Kurumdur. Kol kırılır, yen içinde kalır. Bizler bu camianın bir ferdi olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle benden sonra göreve gelecek olan Teknik Direktöre can-ı gönülden başarılar dilerim, görev yaptığımız süre içinde desteklerini esirgemeyen Başkanımızdan, Yöneticilerimize, Kulüp ve tesis çalışanlarımızdan, futbolcularımıza ve Erokspor taraftarı ile Erokspor camiasına teşekkür ederim. " dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...