Salı, Eylül 16, 2014

Fikirtepe Dumlupınarspor kazanarak başladı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden düşen Fikirtepe Dumlupınarspor, deplasmanda oynadığı maçta İstanbul Kemahspor’u 5-1 mağlup etti.



Yenisahra Stadında oynanan ve Hakem Muhammed Lütfü Çini'nin yönettiği maçta Fikirtepe Dumlupınarspor’a farklı galibiyeti getiren goller Orhan, Sercan (2), Ekremcan ve Yasin’den geldi.



Dr. Özer Odabaşı'na saygıKarşılaşma öncesinde Merhum Dr. Özer Odabaşı'nı anmak ve unutulmayacağını göstermek adına federasyondan izin alınarak yapılan saygı duruşu ve sevgi gösterisi tüm izleyenlerden tam not aldı. Kemah Spor Minik takımının taşıdığı büyük boy poster ve genç takımların taşıdığı pankartlarla sahada yer alan oyunculara tribünlerden büyük sevgi gösterisi yapıldı. Merhum Dr. Özer Odabaşı'nın büyük oğlu, Melikşah Odabaşı,  formasını giyip takımla birlikte sahaya çıkarken, kardeşleri Ahmet ve Elif'te formalarını giyinerek minik takımla birlikte sahada yer aldılar. Merhum Dr. Özer Odabaşı'nın eşi Fatma Odabaşı hanımefendi ve aile yakınları da tribünlerde yer alarak İstanbul Kemah Spor camiasının göstermeye çalıştığı sevgiye ve saygıya karşılık göstermiş oldular. Dr. Özer Odabaşı anısına özel olarak yapılan siyah formalarla sahada yer alan İstanbul Kemah Spor, güçlü rakibi karşısında nerdeyse tüm defans elemanlarının sakat olduğu bir günde maça iyi başladı. İyi oyuna rağmen erken gelen golle 1-0 geriye düşen Kemah trübünleri dolduran taraftarlarının ve onlara öncülük eden Genç Erzincanlılar taraftar grubunun bitmeyen desteğiyle morallenerek beraberliği yakalamayı başardı 1-1.



Fikirtepe Dumlupınar iyi başladıİlk yarının sonlarında Fikirtepe'li oyuncu gole giden Bekir'i dşürünce kırmızı kartla atılınca Fkirtepe 10 kişi kaldı. İlk yarının sonlarına doğru rakip alana oyunu yıkan ve gol arayan Kemah aradığı golü bulmayınca ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.



İkinci yarı başladığında eksik Fikirtepe'nin yorulacağı ve Kemah'ın bunu degerlendireceği düşünülürken rakibe faul yapan Emre'nin 2. sarıdan oyundan atılması bu hesabı bozdu böylece hem skor ve hem oyuncu sayısı eşitlenmiş oldu. Karşılıklı ataklarla geçen oyunda bu yarıda gole yakın oynayan Fikirtepe çabasının karşılığını aldı ve tekrar öne geçti 2-1.



Golden sonra daha kontrollü oynamaya başlayan rakibi karşısında ne yazık ki Kemah gerek eksik kadrosu, gerek yorgunluk ve gerekse yapılan oyuncu değişiklerinde girenlerin yeterli katkıyı sağlayamaması neticesinde gol pozisyonlarından uzak kaldı. Son 20 dakikalık periyotta ise sahada coşkulu oynayan kalemize yüklenen bir Fikirtepe ve hepimizi üzen oyunu bırakan, kaderine razı olmuş tavrıyla ''Oyun bitse de gitsek'' diyen bir Kemah Spor vardı. Ve bu durum geçen sezon süper amatörden düşen güçlü Fikirtepe için kaçırılmaz fırsat oldu peşpeşe attığı gollerle durumu 5-1 yaptılar.



Maçın bu bölümünde kaleci Mustafa'nın yaptığı önemli kurtarışlar farkın çok daha büyümesine engel olurken bu oyuna rağmen İstanbul Kemah Spor bulduğu birkaç pozisyondan da yararlanamadık. Sonuç olarak zaten üzgün olan Kemah taraftarları alınan bu mağlubiyetle ikici bir üzüntü ile stadı terk ederken asıl üzüntü veren, maçın ikinci yarısının ortalarından itibaren sergilenen isteksiz futbol oldu.



KAYNAK: http://www.kemahspor.com

[gallery link="file" columns="4" ids="143891,143892,143893,143894,143895,143896"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...