Pazartesi, Eylül 15, 2014

Feriköy'ün gençleri umut veriyor

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. grup 2. hafta karşılaşmasında Çamlıcaspor ile Feriköyspor karşı karşıya geldiler. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Selimiye stadında oynanan Süleyman Yavaşoğlu,Hasan Piraz ve Mehmet Taşdemir Hakem tirosunun yönettiği karşılaşmaya her iki takım kontrollü başladı Feriköyspor karşılaşmaya rakibinden iyi başladı, ilk dakikalardan itibaren 2.bölgede top yapmaya başladı Çamlıcaspor gelen atakları kaleci Selami'nin iyi oyunu gole izin vermedi ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Çamlıcaspor oldu 53.dakikada Aşkın takımını öne geçiren golünü attı 1-0. Golden sonra çok çabuk toparlanan konuk takım, 61. dakikada Selman'ın golüyle karşılaşmaya denge geldi, budan sonraki dakikalarda karşılıklı ataklarla karşılaşmanın sonucu değişmedi maçın skoru 1-1 tamamlandı.

STAT: Selimiye
HAKEMLER: Süleyman Yavaşoğlu, Hasan Piraz, Mehmet Taşdemir
ÇAMLICASPOR: Selami, Tolga, Kürşad, Fırat, Yasin, Sergen, Burak, Umut(Dk.46 Yasin), Adem, Aşkın, Mehmet
FERİKÖY: Burak, Ebubekir, Elvan, Emre, Ulaş, Behçet, Ünsal(Dk.73 Güneş), Hasan, Yusuf(Dk.46 Robin), Selman, Batuhan(Dk.85 Mert)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK / AKGÜN ÇOKGEZ

 

[gallery link="file" columns="4" ids="143500,143498,143503,143501,143502,143504,143505,143499,143506"]

 

38 yorum:

Cem dedi ki...

Koskoca ferikoy düşmemeye oynayan camlıca dan 1puan aldığı için seviniyo nasıl zihniyet bu ama bilinki bu tk 23 yasında daha futbolun her turku kuralını bilmeyen bi hocayla ancak düşmemeye oynar Buda koskoca ferikoy ü lezir eden yönetime kapak olur ve yemeyi birakıp bu takım la ve bu hocayla olmayacağını anlayıp geç kalmadan transfer yaparlar yoksa seneye ferikoy ü 1.amatör kümede görürüz tabiki masrafsız 1.amatör bilmem anlatabildimmi?

köylü dedi ki...

dun mactaydım sız baska macımı ızledınız umut verıyor dıyosunuz ne umudu bu genc cocuklar bu lıgı kaldıramaz ve feriköy bu sene kumeye duser 90 yıllık kulup bu hale geldı yazık oldu feriköye yonetıme sormak lazım aylardır bı faalıyet yok nerde bu paralar nerde topcular yapamıyosanız gıdın yapanlar gelsın... Yazık...

köylü dedi ki...

doğru... koskoca feriköy çoluk çoçuğun maskarası olmuş buna dur denmicekmi* geç kalınmadan transfer yapılması kesin şart yoksa sonucu agır olur.biz feriköy sevdalıları olarak yönetimden açıklama bekliyoruz

Ferikoylu dedi ki...

Simdi senin nasil bir kuyruk acin var belli degil fakat bu gencler bu kulube herkesten cok emek verip kendini kanitlayip her sene gruplarinda sampiyon olmus gencler hic biri bos degil oynamadanda gelisip birseyler basaramazlar burada yeni bir yapilanma var her sey yavas yavas oturuyor bu genclerin onunun acilmasi yerine neden onune gecilmeye calisildigini iyi biliyoruz bu tarz yanginlarinizi kendinize saklayin. Ferikoy cok buyuk bir cinar genclerde bunun farkinda ozellikle Camlica macinda gayet belliydi bu genclere salliyacaksaniz gelin onumuzdeki hafta kendi sahamizdaki maca onlar gucunu ele dosta gosterecektir zaten. Onlar ferikoyun gururu onlar gencecik cocuklar. Bu turkiyede bunlari yapabilen cok az kulup var hatta yok denecek kadar az ben semtimin takimini bu erdemli davranisindan dolayi tebrik ediyorum cocuklara yeni transferlere ve teknik ekibe basarilar diliyorum.

feriköylü dedi ki...

Tabi acil transfer lazım! bazıları parasız kaldı kulüpte her transfer döneminde yolunu bulanlar şimdi yanıp tutuşuyo .istanbulun en iyi 2-3 alt yapısından birine sahip olan feriköyde artık eski günlere dönmenin tek yolu özüne dönmesinde saklı ve onu yapıcak jenarasyonu objektif olan herkes görüyo

salman dedi ki...

Hoca ve bu çocuklar geleceğin Feriköyünü kuracak bilgi ve kaliteye sahipler 3-4 takviye ile 3 sene sonra 3.ligde oynayacak takım oluşturulur her sene 20 transfer yapıldı da ne oldu ayrıca hocaya yönetim tranfer yaparsa hocada eminim mutlu olur.Feriköyün iskelet kadroya uzun yıllar için ihtiyaçı var.

köylü dedi ki...

burda bos bos yazmasın kımse bu yonetım planlı mı bunları oynatıo paralar ceplerıne ınmıs bos bos yazmayın genclere yol acıyolarsanmayın hepsı dumen bunların bu yonetım yonetım olsa kulup baskanı kucukkoy macından snra soyunma odasına gıdıp sporculara hakaret etmez hıc bsıy bılmeden kımse burda yazı yazmasın bu kulupten bu yonetım gıtmedı surece bısey olmaz...genclere kımse bısey dıyemez bunları bole zaman ortaya atanlar utansın..

mesut dedi ki...

siz nasıl taraftarsınız semtinizin çocukları oynuyor bu takımla gurur duyacağınıza onları eziyorsunuz.gelin tribünlere bu çocuklara destek verin ve onların neleri başaracağını görün.taraftar böyle günlerde gerekli sonuna kadar ne pahasına olursa olsun yanlarında olacağım

Cem dedi ki...

Arkadaslar kimse gençleri kimse karşı gelmiyor ama bi anda onların çıkması ve o lig öyle gencler ligi gibi degil kasar cok ve bu cocuklara yazık ateşe atıyorlar tabiki koyün cocuğu oynasın ama zamanla ve grup cok sert yönetimin parası yok diye mecburen genclere sarırdılar yoksa transfer yaparlardı sezon 4 aydır yok paralar nereye gitti acaba ? Klüp dökülüyor trübünler çöküyor nerde yönetim ?????

Cem dedi ki...

Mesut bey sen yokken ben maca gidiyordum o klüb te top oynadım İbrahim camcıoglu zamanında yapılan tesise sahip çıkamadınız sen bizim taraftarlığımızı yargılıyana kadar göreve geldiginden beri o klübe neler verdigini ve neler kazandırdırdıgını bi düşün bence olurmu ?

gercekler dedi ki...

Mesut bey kımse bu genclere laf demıyor olayı saptırmayın yorumlarda genclere kıms laf demıs tabı herkesın bole yazması işinize gelmedı saptırıyorsunuz..

Buraya Yazıcak Kdr cesarıtınız varsa su sorulara cevap verin
1.Halı sahaya ortakmısınız
2.5aydır kulubunu gelırlerını sızmı alıyorsunuz
3.Gecen seene Futbolcuların alacakları cok Kaldı Kac para Sızın Cebınıze kaldı.
4.Feriköyun Cocuklarını Neden Bırbırıne Dusurdunuz.
5.Kulup Uyelerının Uyelıklerını Sılıp erzıncan derneklerınden Kac kısıyı Uye yaptınız.
6.Sahayı ne zaman Otopark Yapmayı dusunuyorsunuz..
Sakın Genclerı Burda Mılletın elestırdını Düşünmeyın mesut bey sen yokken bukulupteydı buraya yorum atanlar sımdı burda genclerın arkasındayım deme senden once bız onların arkasındayız ama feriköyluler neden maca gelmıyor maca geldı zaman taraftar siz rant yapıcaksınız artık sızın bu oyunlarınız bitti..

feriköylü dedi ki...

Feriköy spor kulübünün şuan ki en önemli ve değerli varlığı alt yapısıdır.u-13 ten u-19 kadar her yaş grubunda şampıyon olan ve türkiye şampıynlarında derece alan bu yapının artık yavaş yavş yukarıyada sirayet etmesinin vakt igeldi geçiyo bile 3-4 tane tecrübeli abiyle beraber feriköyün geleceğinin temelleri atılır .zaten 1-2 yıl içinde feriköy sporun tamaemn üst yapısı öz kaynağından oluşacaktır.yeterki bu çocuklara sahip çıkılsın rakip takım seyircilerinin bile tebrik ettği bu gençleri nedense bu kulübün taraftarıyım diyenler küçümsüyo ,aşalığıyo bu gençlere sahip olmak için büyük kulüpler feriköyün her gün kapısını çalarken bizim futbol filozoflerı beğenmemiş bizim gençleri. bu çocuklar 1-2 yıl içinde feriköyü o eski şahaşalı günlerine geri döndürecek hem insanı karaktere hem yüreğe hem de futbolcu profline uygundur .son olarakat bu meselenin asıl nedenide her sene 20 transfer yapıp yolunu bulan arkadaşın bu sene aç kalmasıdır .o çocuklar ne onun nede yandaşlarının umrunda

simsar dedi ki...

görüyoruzki burdada herkes rant peşinde.şimdi yukarıda şu kategoride şampiyon şurda şu oldu diyen arkadaşlara soruyorum
1.Feriköy Spor Kulubünün ne zaman alt yapısı kötü oldu?
2.10 sene önce alt yapıda top oynayan çocuklara neden sahip çıkıp 3.lige çıkacağız demediniz?
3.madem bu takımın u-19 takımı kuvvetli neden 2 sene önce kulubün özüne dönmeyi denemediniz?2 sene harcanan paralarla kulube kamp odaları futbolcu eğlence merkezleri kondisyon salonları kurmadınız?
4.madem feriköyün çocukları oynuyor da neden başlarında Fikret Balım , Ünal Uzbay , Haluk Gülen , Kenan Akgül vs yok?
5.sezon başı kenan hoca takımın başındayken şuan neden şaban hoca var?

daha sorulacak birsürü soru var kısa vadeleri sordum kimse önce kendini sonra başkalarını kandırmasın gerçekleri görüp söylemek hiç zor değil bak halide edip adıvara 3.ligde kimki feriköyün yanında halide boşverin.

gerçek feriköylü dedi ki...

15 yıllık profesyonel lig özlemimiz bu altın gençler sayesinde son bulacaktır yeter ki bu gençler ve genç hocamız içimizdeki irlandalılara karşı pes etmesinler

iyi erzincanlı :) dedi ki...

siz bide feriköylüyüz diye geçiniyosunuz,sahadaki gençler üstüne giydikleri forma için sahada canını verecek oyuncular paralı asker değiller,sahadaki herkes arma için oynuyo siz ne kadar istemesenizde çekemesenizde bu böyle kalacak beğenmiyosanız desteklemeye maçlara falan gelmezsiniz bu takım arkasında duracak kişi çok zaten hiç kimse olmazsa hocaları yeter..

gercekler dedi ki...

evet paralı askerler ortaya cıkmıs arkadaslar hala anlamadınız mı genclere kımse bısey demıyor bos konusmayın bızım yazdıklarımız yonetımedır saptırmayın konuyu... genclere kımse sallamıyo gıdın baskanınıza sorun kucukkoy macından sonra soyunma odasında cocukları zarflayı neden hakaret etmıs...

köylü dedi ki...

erzıncanlı senın ne zamandan berı kuluple alakan var :)) mesut bey sorulan sorulara bırde cevap verse burda guzel olcak artık butun herseyınız orataya cıkıcak feriköy yonetımı.. Burdan yerelfutbola tskr edıyoruz bu haberı kaldırmayın yakında bu yonetım sızı arar sıze yakısını yapın ve herkesın gorusunu yazmasına ızın verın saolun...

feriköylü dedi ki...

ortalıkta başkan küçükköy maçında gençleri fırçalamış diye bi muhabbet dönüyo o çocuklar hakarete uğradıkları yerde bir dakika bile durmuyacak karaktere sahipler galiba herkes kendiyle karıştırıyo o çocukları sadece yaşanan başkan çocuklara korkmayın çıkın oynayın arkanızdayım alt yapıdaki gibi nasıl yürekli oynuyosanız öle oynayın telaş yapmayın dan ibarettir

1927 dedi ki...

Minik takımdan başlayarak her katogoride şampiyon olduk 10 yıl önce.A takım zamanımız geldiğinde rahmetli Sebahattin hoca yedek kulubesinde çürüttü hepimizi.O yıllar rahmetli Bahattin abi başkandı.Uzun yıllar Feriköy A takımı dahil her katogoride forma giymiş biri olarak şuanki gençlere tek tavsiyem dersaneye gidip çok çalışıp iyi bir üniversite kazanıp bitirmeleri ve sigortalı bir işte çalışmaları..

en bi öz Feriköylü dedi ki...

Feriköyde klüple ilgilenen herkes neyin ne olduğunu biliyor bunnara ne anlatıyorsunuz.tersoluktan transfer yapamadılar.kaç senedir katılımpayını yemen ekşioglu veriyor.2 kutu boya için belediyenin peşinde geziyolar.kulübün ayda 40000 lira geliri olmasa bunnar kulübün önünden geçmez.hala olu teyze olu hemşeri çökmüşler oraya

Emre dedi ki...

Mesut bey ve Erzincan' lı arkadas sen kimsin ki koskoca ferikoy taraftarına isteyen gelir isteyen gelmez dersin buna kuvvetin yetmez sen topa bomba derken ben ferikoy ü seyrediyordum Mesut bey eğer cidden klübün 5 aylık parasını yemediysen yukarıdaki soruları cevapla ve belediyedeki işine son verirdi diye klüb gelirlerinemi el attın bu arada her sene transfer yapıp para kazanıyor dediğin adamı sen cagirdin gel transfer yap diye ama bu sene paralar transfere degil borsaya gitti galiba Mesut bey ne dersin veya kumaramı ??? Baskanınla beraber

Emre dedi ki...

Yönetim gecen sene metin hocayı yolladı cunku metin hoca takımı çıkaracak ve bal ligi pahalı ve ismi duyurmamış ve takım çıkması için anlaşırmış Hüseyin hoca gelip takımda ikilik yaptı ve takım çıkamadı çıksaydı mecbmuş transfer yapıcektı Mesut bey 5 aydır lig yok klübün aylık dükkanlar,halısaha,antenler,oyunsalonu aylık kazanç en az 30 bin lira 5 aydır lig yok Mesut bey bilmem anlatabildimmi

gercekler dedi ki...

Hocaya kımsenın bısey dedı yok hocm ve takım aynı olsun ama bu yonetımın gıtme vaktı geldı bunu sende bılıyorsun hoca ıle cocuklar feriköyun gururudur saban hoca alt yapıda cok guzel ısler yaptı ve a takımı hak eden bır hoca..

gercekler dedi ki...

1927 gerekenı soledı aslında bu genclerın hepsı yeteneklı ama kulubun basındakıler bu işi bılmıyor.. Bu cocukları ortaya attılar sımdı bahane gencleri oynattıkee kulubun tesısleri harabe icinde duvarlar dökuluyor tesıste kımse soyunamıyor gıdıyo cocuklar halı sahada soyunuyor söz bunlar yonetıcı bunlar sadece parayı yonetıyolar kendı aralarında ve artık butun herseyı istanbul bılıyor sizinde zamanınız biticek.. Genclere ve hocaya lafım yok kımse saptırmasın burda yorumlar topcuya hocaya kımse bısey yazmıyo yonetımın yanında olanlar buraya yazanlar sagda solda anlatmayın feriköyluler genclere karsı bız size karsıyız bu gencler isterse 2.amatore düşürsün takımı hıc fark etmez siz gıttınız zaman feriköy ve feeriköy trubunu eskı halını alıcaktır artık maymun gozunu actı uyandı FERİKÖYLüLer..

gercekler dedi ki...

erzıncanlı paralı asker sensın cocukları katma burda senden baska yonetımı savunan yok yoksa sende yonetımden bırımısın..

mahir kılıç dedi ki...

Vay be herkese helal olsun vallahi bak bizler ki feriköy spor kululübünün gerek taraftarıyla gerek yönetimi ve futbolcularıyla iyisiyle kötüsüyle hatasıyla doğrusuyla ismini 90 yıl gururla tasıtmıs bir semtin evlatları şimdide sanal birbirimize sallamayamı başladık kulaktan duyma laflarla arkadaşlar hiç yakışıyormu burdan karalama yapmak.Emeklerden bahsediyoruz dimi burdan evet herkesin bir payı yokmu basarıda da basarısızlıktada bu kulübe ve camıyaya yönetim kötü yönetim iyi değil peki kaç kişi geldide bu boyle olsa daha iyi olur dedi madem herkes kulübünü seviyor ki eminim neden birlik değilde nifaklarla hareket edip karalamalarla sanalda konuşuyor arkadaşlar bu kulüp hepimizin derdiniz varsa bir sorunuz vasa bu işler buralarda değil kulüpte olur. burdan mesut başkana yazıyorsunuz yok oyle yok boyle kaçınız tanıyorsunuz sadece duyumlar yapmayın gelin sorucanız birsey varsa başkanın kendisene sorun emin olunki bütün samimiyetiyle cevap verecektir herkes kendine yakışanı yapsın birlikten kuvvet doğar yok oyle arkadaş semte ayrımcılık camiyamız için yönetime destek vereceksinki başarı gelsin sen onu isteme ben falancayı istemiyim ondan sonra tanımadığınız nasıl insanlar olduğunu bilmediğniz kişiler hakkında ön yargılı olun önce hep beraber üstümüze düşeni yapalım takımımıza ve yönetimimize destek verelim kimse kusursuz değil sağda solda konuşana kadar yanlışları hataları başkanlarımızla konuşarak çözelim herkes kendine düşeni yakışanı yapsın eğer amaç burda (üzüm yemek bağcıyı dövmek değilse) tabi kulübümüz semtimiz gençlerimiz içinse

gercekler dedi ki...

mahır kılıc feriköyde oktay ertugrulla mesut beyı kım tanır sen gıttın oktay ertugrulun cezasını nıye yattın bunu heryerde soledını herkes bılyor bunların neler yaptını sen cok iyi bılıyosun rahmetlı baban kadar yuregın varsa acıkla bunları ve bu yonetımı savunma..

FERİKÖYLÜ SELİM dedi ki...

BEN SELİM KULÜBÜN PARASINI BEN YİYORUM HESAPSORMAK İSTEYEN BANASORSUN

FERİKÖYÜ dedi ki...

oktay,mesut ve bilimum tayfası ismet yurtsüyü ziyaret edin şişli etfalde.ne alakanız varki feriköyle feriköylülükle

gercekler dedi ki...

Sorulan sorulara neden cevap gelmıyor mesut bey cok meraak edıyoruz?

Feriköylü selim dedi ki...

Ben selim kulübün tüm parasını benyedim hesap soracak gelsin bana sorsun

gercekler dedi ki...

kulubun parasını kımın yedı belli herkes bılıyo korumaya gecmeyın hemen agar abılıkle olmaz bu işler bu parayı yıyenler feriköydekı kundaktakı cocukların hakkını yıyor allah kul hakkını kımsede bırakmaz..

1927 dedi ki...

selim abi sen bunlara arka çıkcak insan deyilsin.seni biliyoruz onlarıda

1927 FERİKÖYLÜ dedi ki...

Sevgili FERİKÖY'lü ler,yukarıdaki yorumlarınızı okudumda,sadece Mahir KILIÇ'I tebrik ediyorum,olması gerek budur işte.Sevgili FERİKÖY'lüler,tarla ekilmeden biçilmez,yaş ekinde olgunlaşmadan,hasat olmaz,işte bize bir fırsat FERİKÖY özüne döndü,bırakalım Feriköy bu sene başarızsız olsun,ama gençler yetişsin,pişsin,olgunlaşsın, bu takım sene inanın liğin tozunu atar,ne olur birbirimizi buraladan kırmayalım ve karalamayalım ve hep Beraber bu sene FERİKÖYÜMÜZÜ sahip çıkalım zaten seneye kimse bu ekipten ve FERİKÖYÜ İZLEMEKTEN VAZGEÇMEYECEKTİR.SAYGILARIMLA

mahir kılıç dedi ki...

yeter beyler herkez kafasına göre yazı yazıyor ben yorumuda dostluktan birlik beraberlikten bahsettim bazı arkadaşlar ki arkadaş diyemiyorum ağır abilikten bahsediyor kardeşim biz ağır abide değiliz, kimsenin tayfsı;da zamanında kimlerin ne yaptığını iyi biliyorum burdan söylüyorum o kendini biliyor bu kulübün ekmeğini yedin hayinlik yapma ya adam ol ya adam olacaksın millete fitnelik sokmanın anlamı yok bu kadar hayinlik kincilik yeter artık feriköy taraftarı onurlu ve asildir oyuna gelmez.

gercekler dedi ki...

Sevgılı mahır kım oldumu bılıyosan yanıma gel senın yuzunede solıcem ben burda ekmek yemedım sen ekmek yıyorsun ..

1927 dedi ki...

Mesut takım düşüyor haberin varmı bu takım kimseyi yenemez cunku oyun yok oyunu değiştirecek eleman yok ama sen düşmesini istiyorsun gibime geliyo masraf olmaz ne dersin bide stad kapısına masa koy boş günlerde otopark yap sahayı az yedin ya

gercekler dedi ki...

Bütün feriköy yonetımıne burdan hıc hıc bısey demıyorum :)) anladınız siz..

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...