Cuma, Eylül 12, 2014

Fenerköyspor iddialı

Sır gibi sakladığı kadrosu ile gündemden uzakta Fenerköy sahasında idmanlarını yapan Fenerköyspor hafta sonu oynayacağı Kavaklıspor maçı öncesinde ilçe stadında ilk idmanını gerçekleştirdi.



Geçtiğimiz hafta Fenerköyspor ile anlaşan tecrübeli teknik adam Gürkan Uzun bir haftadır Fener’de bulunan sahada yaptıkları idmanların ardından ilk maçın yapılacağı Silivri Stadı’nda ilk idmanını gerçekleştirdi. Kadrosunda birçok şampiyonluklar yaşamış oyuncuları barındıran Fenerköyspor ligde iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Resim 131

Takımın teknik patronu Gürkan uzun konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Yaklaşık bir haftadır Fener’de idmanlarımızı yapıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız ilk lig maçı için maçın yapılacağı statta teknik taktik idmanlarımızı yapıyoruz. İyi bir kadro oluşturduk ve bu kurduğumuz kadro ile ligde hatırı sayılır işlere de imza atacağız. Yeni başlayacak olan 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...