Perşembe, Eylül 18, 2014

Enver Ayyıldız etkili futbol oynadı

Düzce 18 Temmuz stadında Pazar günü oynanan Düzcespor Kütahya Dumlupınar üniversitesi  BAL maçında maçın adamı seçilen Düzce'li Enver Ayyıldız
Maçtan önce Düzce81.tv canlı yayında konuştu.

 

Ayyıldız, ''lk önce benim buralara kadar gelmemde pay sahibi olan hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bende hepsinin emeği büyük. Amatör milli takıma seçildim. 25 kişi arasına girdim. Bana verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Hedefim ilerleyen yıllarda şampiyonluklar yaşacağım bir takımda forma giymek Düzcespor forması altında futbol oynadım. Düzcespor’a karşı oynamak beni çok heyecanlandıracak. Takımımda bana verilen görevimi yapmaya çalışacağım.İnşallah Düzcespor istediği şampiyonluğa ulaşır" dedi.
Düzce Burhaniyespor'da futbola başlayan ve Kütahya’da eğitimini sürdüren Enver Ayyıldız, oynadığı futbol ve attığı gol ile tüm sporseverlerden olumlu not aldı.Burhaniyesporda bir yıl oynadıktan sonra Düzcespor alt yapısında futbola başlayan Enver Ayyıldız Düzcespor’dan sonra Düzce Belediyespor takımına transfer oldu ve bu takımda gösterdiği başarıdan sonra Bölgesel ligde mücadele eden Beyköy Belediyespor takımına transfer oldu.Başarılı geçen bir yılın ardından bu yıl Üniversiteyi kazanan Enver Ayyıldız Kütahya Dumlupınar üniversitesi beden eğitimi bölümüne kaydını yaptırdı. Dumlupınar üniversitesi takımı ile anlaşan Enver, ilk maçında Düzcespor’a karşı forma giydi. Maçın adamı seçilen  ve futbolcular arasında adeta yıldız gibi parlayan Enver'in 30 metreden attığı mükemmel gol ile de takımına katkı sağladı. Fakat takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
Enver Ayyıldız kimdir?
9 Kasım 1993 yılında Düzce ilinde dünyaya gelen Enver Ayyıldız, futbola 2007 yılında Burhaniyespor’da başladı. 1 yıl sonra ise Düzcespor’a transfer oldu. 2008 – 2010 sezonlarında Düzcespor, 2010 – 2011 sezonunda Düzce Belediyespor takımlarında forma giyen Enver Ayyıldız, 200 – 2013 sezonlarında Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beyköy Belediyespor’da forma giydi. Enver Ayyıldız, Kütahya ilinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi BESYO bölümünü kazanması nedeniyle, Beyköy Belediyespor’dan ayrıldı. Kütahya Süper Amatör Lig ekiplerinden Dumlupınar Üniversitespor’a transfer oldu. Takımın bu sene Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde büyük katkı yaptı. Oynadığı mükemmel futbolla herkesin dikkatini çeken ve bir çok takımın transfer listesine giren Düzce Doğumlu Enver Ayyıldız, Eskişehir - Kütahya illeri Amatör Bölge Karmasına seçildi. Antalya ilinde yapılan 1 haftalık kamp sonucu ise amatör milli takıma seçilmeye hak kazandı.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...