Cumartesi, Eylül 13, 2014

Düzcespor ilk maçında taraftarından yoksun kalacak

Düzcespor 10.Grup ilk maçını 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 15.00'de 18 Temmuz  Stadı'nda grubun güçlü rakibi Kütahya temsilcisi Dumlupınar Üniversitesi ile  ile karşılaşacaktır.


Geçen sezon baraj maçında Akçakocaspor ile yaptığı müsabakada taraftarların yaptığı çirkin tezahütattan dolayı bir maç seyircisiz ceza aldığı için Düzcespor bu müsabakayı seyircisiz oynayacaktır.

Bölgesel Amatör Ligi 10.Gurup 2014-2015 Sezonu ilk maçını sahasında oynayacak olan Düzcespor hazırlıklarını tamlayarak maç gününü bekliyor.  Düzcespor bu sezon 19 futbolcuyu kadrosuna kattı. Fakat bunlardan 7'si takımdan ayrıldı, 2 futbolcu ile yollarını ayırdı. Dumlupınar ise 17 futbolcusu ile yeniden anlaştı takımdan 2 oyuncu ayrıldı.  Dumlupınar Üniversitesi üniversiteli oyunculardan kurulu genç ve dinamik takım hüviyetinde.

DSCF2574
Düzcespor Teknik Direktörü Cenap Taner, '' Bu sezonda Bölgesel Amatör Liginde  Düzcespor'da tüm rakiplerine karşı güçlü ve ezeli bir takım kurduğundan her maç bir final havasında geçecektir. Hedefin Şampiyonluk olduğu için bu sezonda transfer atımında çok sıkı eleyip dokundu.Düzcespora yakışır bir takım oluşturuldu. Sadece bu sezon için değil gelecek sezonlar içinde bir takım meydana getirildi.Ligin en güzelini Düzcespor başlatıp ve Düzcespor kazanacaktır. 1.5 aylık gibi bir zaman zarfı içerisinde  idmanlarımızı programlar doğrultusunda değerlendirme yaparak gerçekleştirdik. Transferlerimizi kulübün transfer komitesi ile hep beraber değerlendirerek her bölgeden iyi araştırmalar yaparak gerçekleştirdik. Takımda birlik ve beraberlik ve kardeşlik duyguları bulunmaktadır. Bir takım ruhu taşımaktadırlar. İlk yapacağımız karşılaşmada 11 oyuncum yeşil çim sahada en güzel yönleriyle görevlerini yerine getireceklerdir. Üzerlerine giymiş oldukları kırmızı- Lacivert formanın hakkını vermeye hazırlar. Bütün oyuncularım ilk 11’de hazır bir şekilde hazırlanmışlardır. Tüm taraftarlarımızın da bizleri desteklemelerini bekliyoruz. 2 sezondur beklemedeydik, artık ilk maçımızın haftasına girdik. Bizlerle mücadele edecek rakipler beklemektedirler. İlk karşılaşmamızı kendi evimizde seyircisiz Dumlupınar Üniversitesi  ile yapacağız. Bu sezon çok iyi hazırlandık futbolculara güveniyorum. İlk karşılaşmamızda ilk galibiyetle başlamayı hedefliyoruz'' dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...