Cumartesi, Eylül 13, 2014

''BAL'da Düzce'yi temsil edecek kulüplere başarılar dilerim''

2014-2015 Bölgesel Amatör Ligi bu hafta oynanacak ilk maçlarla başlayacak. Beyköy Kütahya deplasmanında, Düzcespor içeride yine Kütahya temsilcisi ile içeride cezası nedeni ile seyircisiz oynayacak.

 

Beyköy çalışmalara erken start verdi,takım olma hüviyetini kazandı,Düzcespor bunun tersine çalışmalarını lige 20 gün kala yaptıkı bu çok acı bir gerçekti koca çınara yakışmıyordu,inşallah sonu iyi olur.

Düzcespor’u bu sezon ilk kez Modafenspor karsısında seyrettim.  Kolej takımı olan genç rakibi karsısında tecrübeli ayakları ile maçı kazandı ama ,görüntü hazır olmadığı gibi idi. Zamana ihtiyaç var gibiydi. Düzcespor kadrosunda tecrübeli futbolcular ağırlıkta. Yeni transferlerden 3-7-10-9 -5-4 hazır gözüktüler. Düzcespor henüz takım olamamış ve bunun için zamana ihtiyacı var.Çalışkan bir orta saha lazım gibi. Düzcespor’un tek avantajı tecrübeli futbolcuların bir anda sahneye çıkıp son hareketi yapmaları ve maçı koparmaları oldu. Benim Düzcespor’da en fazla dikkati çeken 10 numaralı oyuncu Murat oldu. Gerçekten oyunda kaldığı sürece iyi işler yaptı. Yine sakatlanıp oyun dışında kalan 7 numaralı Ümit takımın önemli ismi olacak gibi. Santrafor mevkiinde oynayan Ali Tayfun iyi çalıştı. En beğendiğim oyuncu Zihni oldu. Diğer futbolcularda iyi niyeti ile mücadele etti ve görevlerini yaptı. Modafenspormaçı lig öncesi kesinlikle ölçü değil. Bu takım lige yeterince hazırlanmadan giriyor ve bunun suçlusu başkandır. Zamanında yönetimi oluşturmadı. Düzcespor sezona geç başladı. Artık yapılacak bir şey  yok.Ben her zaman  bu takımda Düzce’li futbolcu sayısının daha fazla olmasını isterim. Düzce amatör futbolu takip etmeyen yöneticiler ve transfer komitesi en azından amatörde görev yapan teknik adamların görüşünü alabilirdi Benim buradan yine tekrardan bir önerim var.Ulusal emekli hakemlerimiz var, Ulusal gözlemcimiz var, ulusal hakemlerimiz var,bölgesel hakemlerimiz var,Düzce spor basını var,ama her nedense bunlara danışılmaz. Türkiyede rant peşinde olan Futbol simsarların ağına takılır dururlar. Taraftarları stada  çekmek için birşeyler üretmak lazım. Düzcespor’da diğer takımlarımız gibi taraftar sıkıntısı yaşıyor.

Bölgesel Amatör Lig'deki diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor önceki sezonlarda olduğu gibi yine sezona mütevazi transferlerle girdi. Geçtiğimiz sezonki kadronun büyük ölçüde korunduğu temsilcimiz kupada Edirne gençliki eledi,daha sonra Üsüdar Anadoluya hakemlerin yüzünden elendi. Ben Beyköy Belediyespor’un yeni grubun sürpriz ekibi olacağını tahmin ediyorum. Amatör ruhla mücadele ediyorlar. Beyköy Belediyespor’un biraz daha gayretli olsa ligi götürecek Her yıl kıl payı kaçıyor, bize buradan ha gayret demekten başkla çare yok, Beyköy Belediyespor’un başarısı Düzce’nin başarısı. Ben kutluyor alkışlıyorum,onlar her şeyı hak ediyorlar Beyköy Belediyespor’a sponsor olan İmko İnşaat sahibi Yusuf Bal’dan takıma tam destek sözü geldi.Buna çok sevindim Yusuf Bal, ligde 10. grupta mücadele edecek takımın ilk yarıyı ilk sırada bitirmesi halinde, devre arasında Almanya’ya kampa götürme sözü vermesi kulüp içinde yönetim ve futbolcularda büyük heyecan yarattı.Helal olsun valla ne kadar övsek az dır beldemizi buradan herkese çok teşekkür ediyorum.Bide şu 18 Temmuz burası bir düelemedi,acaba kentsel dönüşüm projesine odamı sinyal veriyor anlamış değilim,o güzelim zemin kışın ne hale gelecek şimdiden merak ediyorum.Üzüldüğüm bir nokta Beyköy burda oynamasın Kaynaşlıda oynasın diye dedikodu üretenler yanılıyorlar,bizler Düzce şehrimizin başarısını istiyoruz.

YAZI: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...