Cumartesi, Eylül 13, 2014

Dudullu'nun çıkışı sürüyor

Süper Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden Dudulluspor, evinde konuk ettiği Ramispor’u üç gol ile geçti.

Karşılaşmaya ev sahibi takım istekli başladı, ancak karşı sahadaki etkiniğini gol pozisyonuna çevirmekte başarılı olamadı. Ramispor ise paslı bir oyun ile, ileride tek bıraktığı Alican’ı duvar yaparak Dudullu savunmasının arkasına sarkmaya çalıştı. Orta alanda kilitlenen oyunda ilk yarı boyunca pozisyon zenginliği sağlanamadı.

Karşılaşmanın hemen 23.dakikasında Harun’un sakatlanması, teknik direktör Zafer Altın’ı kadroya müdahale etmek zorunda bıraktı. Oyuna devam edemeyen Harun’un yerine Metin maça dahil oldu. 28. dakikada, ilk devrenin en önemli pozisyonunda Rami kalecisi Eren Burak’ın karşı karşıya vuruşunu çelmeyi başardı. Dönen topa müdahale eden Talat da Eren’e takıldı. Devrenin bitmesine iki dakika kala konuk ekip öne geçti. Rakip ceza sahasında Talat ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremeyen Dudullu karşısında Rami çok hızlı çıktı. Raşit’in ceza sahası dışından vuruşu köşeden ağlar ile buluşunca devre arasına Rami 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda Burak’ı sağ açığa alan yeşil beyazlılar maça çok hızlı başladı. 47.dakikada Abdullah’ın savunmadan uzun gönderdiği topu Burak kafa ile Sedat’ın önüne bıraktı. Tecrübeli oyuncu beraberlik golünü atmakta zorlanmadı.

56.dakikada Abdullah’ın karşı çizgide ısrarla kovalayıp kazandığı topu Burak arka direkte Talat’ın önüne bırakınca Dudulluspor 2-1 öne geçti. 64 dakikada bu kez bir derin topta Eren ile karşı karşıya kalan Metin farkı ikiye çıkarttı.

Kalan dakikalar başka gol getirmeyince sahadan 3-1 galibiyet ile ayrılan Dudullu, ilk iki hafta sonunda liderliğe yükseldi. Yeşil beyazlılar üçüncü haftada, ilk iki maçında aradığını bulamayan Vardarspor ile deplasmanda karşılaşacak.

[gallery link="file" ids="143058,143057,143056,143055,143054,143052"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...