Cumartesi, Eylül 20, 2014

Celaliyespor dayanışma gecesinde coştu

İkinci Amatör Ligin Büyükçekmece temsilcilerinden Celaliyespor, Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Sosyal Tesislerinde düzenlediği dayanışma gecesinde sevenleriyle bir araya geldi.

Katılımın üst seviyede olduğu dayanışma gecesinde emeği göçenlere plaketler verildi ve yeni yönetim geceye katılan davetlilere tek tek tanıtıldı. Bir birinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlenen davetlileri hoş tutma adına ellerinden gelen gayreti gösteren Celaliyespor’un yeni yöneticileri, sporseverlerden gerekli desteği alıp Celaliyespor’u eski şaşalı günlerine döndürmek için yola çıktıklarını söylediler. Geceye katılacağı söylenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün şehir dışında olmasından dolayı iştirak edemediği kendisini vekaleten Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner temsil etti.

Açılış konuşması Çubuk’tan
Düzenlenen Dayanışma gecesinde sunumu ve açılış konuşmasını Celaliyespor’un çiçeği burnunda yeni yöneticisi Sayman Mesut Çubuk yaptı. Çubuk konuşmasında şu sözlerine yer verdi. “Hali hazırda İkincvi Amatör Ligde bulunan kulübümüz için yeni yönetim kurulumuzun hedefi 2014-2015 Futbol sezonu için A Takımımıza önem vermek suretiyle şüphesiz şampiyon olup Birinci Amatör Lige çıkmaktır. Bu vesileyle camiamızdan maddi yeni sezonda manevi desteklerini esirgemeyeceklerine inandığım yeni yönetim kurulumuz üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Şimdiye kadar Celaliyespor Kulübüne hizmet ve katkıları bulunmuş, geçmişteki tüm yöneticilerin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bu vesileyle eski yöneticilerin de desteğini esirgemeyeceğini ümit ediyor, kulübümüz adına hep birlikte el ele eski şaşalı günlere, yıldız olmaya doğru gidiyoruz.

Rıza Yılmaz’a teşekkür
Celaliyespor’umuza yeni futbol sahasını büyük mücadeleler sonunda kazandıran başta eski başkanımız Rıza Yılmaz’ı mücadelelerinden dolayı ve aynı zamanda birlikte görev yapan diğer yöneticileri de yeni yönetim kurulu olarak kutluyor teşekkür ediyoruz. Şu anda aramızda bulunmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü vekaleten temsil eden Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner’e bu tesisin yapımından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. Sayman Mesut Çabuk, geceye iştirak eden ve kendilerini bu güzel gecede yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarına ve sevenlerine de teşekkür ettiğini söyledi. Çubuk, sırasıyla yeni yönetimi tek tek tanıttıktan sonra 5 dakikalık barkovizyon gösterisi ile Celaliyespor’u dünden bugüne davetlilere tanıtma imkanı sağladı.

İşte Celaliyespor’un yeni yönetimi
Kulüp Başkanı Tayfun Öztürk, Başkan Vekili Mümin Gürsu, Başkan Yardımcısı Dr. Erdoğan Aydoğan, As Başkan Futbol Şube Sorumlusu Vural Sarp, As Başkan Tesis Geliştirme Müdürü Atilla Çatal, As Başkan İdari İşler Müdürü Hüseyin Tuğrul Özcan, As Başkan Sosyal Faaliyetler Yetkilisi Can Sezen, Genel Sekreter Rahmi Çilli ve Sayman Musut Çabuk. Yeni yönetim faaliyetlerine gece ile başladı ve ilerisi için projelerini yakın zamanda hayta geçirmek için yola çıkmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

[gallery link="file" ids="144147,144145,144144,144143,144142,144140,144141"]

 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...