Pazartesi, Eylül 22, 2014

Çamlıcaspor, Çamoluk'a kaybetti

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta Ataşehir Çamolukspor, Çamlıcaspor'u Zakir Caferoğlu'nun son dakika golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maltepe Başıbüyük Stadında oynanan karşılaşmayı Ulusal Hakemlerden Serhad Ürkmez yönetti.

Oyunun başlama düdüğüyle 17.dakikaya kadar rakip 7 korner kullandı. Çamlıca orta sahayı geçemedi. Rakip inanılmaz baskı kurdu, Süre ilerledikçe 21.dakikada gösterdiğinde Sergen nin derinleme pasına Mehmet topu filelere gönderdi. Durum 1-0 oldu.
Bu arada Gökhan'ın sakatlanması tam bir handikap oldu. Oyun kurgusu değişti.Rakip sahayı çok iyi parselize edip oyunu istediği şekle getirdi. Buna sebep Çamlıcanın ileri uç ve orta alan oyuncuları rakibe basmamalarından kaynaklandı. İşte böyle bir pozisyon 31.dakikada solbek Kürşatın hatası rakibe golü getirdi.Durum 1-1 oldu.
Burada parantez açıp şunu söyleyeyim ; bek açığını hiçbir zaman döndürtmemeli rakibi ısıracaksın. buda fizik gücü kondüsyonla olur. Devre 1-1 sonuçlandı.
İkinci yarı yine 2 haftadır oynanan oyun gibi rakibin oyunu bozan düzen içinde oynanmaya başladı. Birde yağmur eklenince işler Çamlıca'nın istediği gibi gitmeye başladı. Rakip top yapamaz oldu. Mehmet ofsayt kokan pozisyon hakemin devam ettirdiği poziyonu mutlak golü gol yapamadı. Hemen sonrasında Furkan'ın yakaladığı pozisyonu gole çeviremediler. Bu arada rakip 10 numarası oyundan hakem tarafından ihrac edildi, rakip 10 kişi kaldı.Oyun 1-1'e kilitlenmiş ve devam ederken maçı sonu gelmişti ki hakem oyuna 3 dakika ilave ettim işareti verdi.

Maç bitti herkesin bitiş düdüğü beklediği anda son saniye İnanılmaz ! Bir hata diyemiyorum, insanın basiretinin baglanması bu olsa gerek, Futbol oynadığım, hocalık yaptığım ve seyrettiğim futbol müsabakalarında görmediğim bir hareket, top Çamlıca filelerinde gol oluverdi. Kaleci Selami gibi yılların deneyimi hayretler içinde bıraktı bizleri. Topu elinde tutsa hakem maçı bitirecek. Rakibin golüne engel olunamadı. Top ağlara gitti. Hakem bitiş düdüğünü çaldı. Golün santrası olmadı. Bu hafta çamlıca puansız kapadı.
Haber-Fotoğraf: İsmail Hakkı BAKIR

1 yorum:

misafir dedi ki...

günaydın iyi haftalar,
haberi yazan arkadaşımıza öncelikle stada kadar gelip bu yazıyı hazırladığı için tşk.
eksikleri tamamlama gereği hissettim
1-çamlıca spor rakibi Ataşehir çamoluk spor
2-çamlıca sporun kensi sahası değildi.ev sahibi ataşehir çamoluk spor
yazan arkadaşın kalemine ve emegıne sağlık iyi analiz etmiş.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...