Cumartesi, Eylül 20, 2014

Büyükçekmece yara saracak

Sezona 3-0’lık Arnavutköy Belediyespor yenilgisiyle başlayan Büyükçekmece Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Edirnespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Arnavutköy Belediyespor yenilgisini bu maçta telafi etmeyi amaçlayan bordo-mavililer, zorlu maça üç puan parolasıyla çıkacak. Edirnespor’u mağlup edip geçtiğimiz haftayı unutturmak isteyen Büyükçekmece Belediyespor’da morallerin bozuk olması dikkatlerden kaçmadı. Her şeye rağmen sezona bir kaza mağlubiyeti ile başladıklarını fakat bunu üzerlerinden atacak ekibe sahip olduklarını söyleyen yöneticiler, Edirnespor’u mağlup edip üzerlerindeki kara bulutları dağıtacaklarına inandıklarını söylediler. Arnavutköy Belediyespor maçını geride bıraktıklarını söyleyen futbolcular ise, bir yenilgiyle dünyanın sonunun gelmeyeceğini, şanssız bir yenilgi aldıklarını, bunu ilerleyen haftalarda telafi edip üst sıralara doğru hızlı bir tırmanışa geçeceklerinin sözünü verdiler. Edirnespor’u mağlup edip kendilerini af ettireceklerini söyleyen futbolcular, Edirnespor maçı ile çıkış yakalayacaklarını söylediler.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...