Perşembe, Eylül 18, 2014

Beşiktaş'ta şampiyon Boğaziçispor oldu

Beşiktaş İlçesi Yaz Futbol Turnuvası finalinde Boğaziçispor, Sancaktepe Ziganaspor'u 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.



Beşiktaş Belediyesinin ve Beşiktaş Kulüpler Birliğinin ortaklaşa düzenlediği 1.Beşiktaş İlçesi Yaz Futbol Turnuvası finali nefesleri kesti. Mücadeleyi eski hakemlerimizden Hasan Fahrettin Kahveci yönetti. İki takımında müthiş oynadığı mücadelenin ilk yarısında Sancaktepe Ziganaspor Ekrem'in attığı gol ile öne geçti, Boğaziçispor bu gole Murat'la karşılık verdi. İlk yarı 1-1 'skorla sona erdi.

 

İkinci yarı müthiş çekişme vardı
İkinci yarıya iki takımda beraberliği bozma adına atak yaparak başladılar. Rüzgarıda arkasına alarak oynayan Bordo Mavili Ziganaspor Fırat'ın attığı golle 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağlayıp etkili ataklar yapan Beşiktaş temsilcisi Boğaziçispor Emir'in penaltıdan attığı gol ile beraberliği yakalayıp, Nuri attığı akıl dolu golle 3-2 öne geçmesini bildi. Maçın sonlarına doğru Sancaktepe Ziganaspor baskılı ataklar yapsada istediği sonuca ulaşamadı. Hakemin son düdüğü ile Boğaziçispor şampiyonluğunu ilan etti.

 

Madalyaları Suat Üzümcü verdi
Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü dereceye giren takımlara kupa madalya ve plaketlerini takdim etti. Turnuvada 3. olan Ulusspor adına Başkan Ergün Karakuş kupa madalya ve plaketi alırken, turnuvayı ikinci bitiren Sancaktepe Ziganaspor adına Başkan İhsan Keleş Kupa madalya ve plaketi aldılar. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Boğaziçispor adına takım kaptanı Gökay Çalışkan kupayı kaldırırken, futbolculara madalyalarını Suat Üzümcü tek tek taktı. Suat Üzümcü ayrıca Mücadeleyi yöneten eski hakemlerimizden Hasan Fahrettin Kahveci'ye, Stad müdürü Ali Türkay'a, Boğaziçispor Genel Kaptanı Kadir Kranda'ya ve maçları takip edip haber yapan Murat Nazik'e plaket vererek teşekkür etti.

 

Üzümcü: Murat Hazinedar'a teşekkür ederiz
Kupa merasimi sonu açıklama yapan Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü "Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a teşekkür ederek, 1.yapılan turnuvanın önümüzdeki yıllardada dahada genişletilmiş olarak yapılacağını söyleyip, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederim" dedi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="144002,144003,144004,144005,144006,144007"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...