Pazartesi, Eylül 15, 2014

Bağlarbaşıspor yurgun yedi

İstanbul Süper Amatör ligi 1.grup 2.hafta karşılaşmasında Bağlarbaşıspor ile Albayrakspor Yenisahra Stadında karşı karşıya geldiler. Konuk takım Albayrakspor rakibini 2-1 mağlup ederek grubunda 2. galibiyetini aldı.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı özellikle konuk takım Albayrakspor ilk dakikalarda oyunu 1. bölgede tutarak rakibini üstüne gelmesini bekledi, hücumda orta saha oyuncuları biraz hızlı çıkıp gol yollarını bulmaları gerekirdi. AIbayrakspor orta saha oyuncusu kaptan Lütfü takımını istediği gibi yönetti gerek hücumda gerekse defansta iyi şeyler yapmaya çalışıp takımının galip gelmesine büyük katkısı oldu.

Gelelim karşılaşmanın önemli dakikalarına 20. dakikada ev sahibi Bağlarbaşıspor takımı sağ kanattan gelen top ceza sahası içinde büyük bir karambol yarattı top en son Sezer'in önünde kaldı Sezer güzel bir plaseyle takımını 1-0 öne geçirdi. 25 dakikada konuk takımın sol kanattan yapılan ortasını iyi takip eden Baturman'ın vuruşunda top az farkla topu avuta gitti. 27.dakikada konuk takımın golü geldi sol kanattan serbest vuruştan gelen topu iyi takip eden stoper Ahmet takımının berabelik golüne attı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya ilk yarı gibi her iki takım kontrollü başladı 46. dakikada Albayrakspor sol kanattan gelişen atakta kaleci Engin topu dışarı çeldi, bu dakikada itibaren Bağlarbaşıspor oyunu kendi kontrolü altına aldı. Üsküdar temsilcisi golü bulmak için bütün gücüyle rakibini üstüne gidiyordu sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi iyice zorluyordu, AIbayrakspor gelen atakları önleyip kontra atak futbolu oynuyordu ve konuk takım 85. dakikada sol kanattan topu Eralp aldı yaklaşık 25 metre topu götürüp golünü attı ve takımını deplasmanda 3 puanı almasını sağladı karşılaşma  Bağlarbaşı 1 - Al bayrak 2 skoruyla tamamlandı.

SAHA : Yeni Sahra
SAHA KOMSERİ : Cüneyt Tuncer
HAKEMLER :  Aykut Sergin, Ferdi Karadoruk, Şafak Nalbatoğlu
BAĞLARBAŞI : Engin, Aziz, Ali, Ahmet, Kadir, Sezer, Yunus( 87 Enes), Muhammer(85 Ömer), Kenan, Emre, Tuna Han(55 Cenkay)
ALBAYRAKSPOR : Serhan, Tacettin, Cihan, Hasan, Ahmet, Muzaffer, Tarık(80 Volkan), Alaattin(75 Eralp), Onur, Lütfü, Baturman

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ

 

[gallery link="file" columns="4" ids="143434,143433,143435,143436,143437,143438,143439,143440"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...