Pazartesi, Eylül 15, 2014

Ayazağaspor ilk puanını aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup 2.hafta karşılaşmasında Ayazağaspor, Güneşlispor’u Ayazağa Atatürk stadında konuk etti. Karşılaşma 2-2 biterken, ilk hafta sahadan mağlup ayrılan Ayazağaspor bu sezon ki ilk puanını alırken, konuk ekip Güneşli 4 puana ulaştı.

 

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleye verilen penaltı, verilmeyen gol ve ofsayt kararları damga vururken, Ayazağaspor taraftarının takımlarına verdiği destek görülmeye değerdi.

Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında Güneşlispor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Ferhat’ ın vuruşunda top Ayazağaspor barajında Fatih’e çarparak filelerle buluştu ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Golün ardından maça iyi başlayan ev sahibi sarı yeşiller peş peşe pozisyonlar bulurken 21.dakikada sağ kanattan kullanılan korner atışında golü buldular. Oluşan karambolde top son olarak Fatih Çayır’ın önünde kaldı ve tecrübeli kaptan karşılaşmaya dengeyi getirdi. 27.dakikada Mesut’ un Mehmet’ e müdahalesinde karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bu karar hem Ayazağaspor oyuncuları tarafından hem de taraftarlar tarafından beğenilmese de karar değişmedi. Topun başına geçen Güneşlispor kaptanı Mehmet’ in vuruşunda top filelerle buluştu ve Güneşli tekrar öne geçti. 37.dakikada bu defa sahneye Suat çıktı. Yaklaşık 25 metreden mükemmel bir vuruşla Ayazağaspor’ u tekrar oyuna ortak etti. 41.dakikada yaklaşık 35 metreden Mesut’ un vuruşunda top üst direğe çarparak kale çizgisi üzerine düştü. Yan hakem oyunu devam ettirirken Ayazağaspor cephesinden bu pozisyona uzun süre itirazlar devam etti. Karşılaşmanın ilk devresi 2-2 sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan ev sahibi sarı yeşilliler oldu. Ferdi Arslanboğa’nın oyuna girmesi ile ileride ki üretkinliğini artıran Ayazağaspor sağlı sollu ataklarla gol arasada istediği golü bir türlü bulamadı. İkinci yarının 60.dakikasından itibaren iyice kendi sahasına çekilen Güneşli, kontrataklarla gol aramaya çalıştı. İki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendirmedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Ayazağaspor bu sezon ki ilk puanını alırken, Güneşli 4 puana ulaşarak zirve takibini sürdürdü. Karşılaşma sonrasında da Ayazağaspor cephesinden karşılaşmanın Hakemlerine itirazlar devam etti. Takımlarını büyük çoşku ile destekleyen Ayazağaspor taraftarı olaysız bir şekilde sahadan ayrılırken, Güneşlispor almış olduğu 1 puanın sevinciyle stattdan ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

 

[gallery columns="4" ids="143691,143701,143692,143697,143696,143695,143694,143693,143698,143699,143700,143702"]

 

3 yorum:

kerem dedi ki...

turgay abi toplamda 18 taraftar vardı, yazında taraftarı abartmanın ne alemi var çok merak ediyoruım..hiç belli olmuyor yanlı haber yaptığın :)

turgay tokel dedi ki...

Kerem,
Tribünde en az 150 kişilik bir grup vardı. çoğu vardı azı yoktu. yanlı haber yaptığım konusunda emin misin? Yanlı haber yaptığıma inanıyorsan peki sen yap haberleri biz de okuyalım.

turgay tokel dedi ki...

Kerem,
Ayazağa maçında bağıran yani kapalı tarafında 150 200 kişi arasında taraftarın olduğunu ispatlarsam benden özür dileyecek misin ?

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...