Pazartesi, Eylül 22, 2014

Avcılar'da gençler, Dikilitaş'ta skor süper

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta Avcılar Belediyespor ile Dikilitaş takımları Avcılar Firuzköy Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk maçlarını yenilgiyle kapatan takımların karşı karşıya geldiği maçta Dikilitaş Oğuz’un golüyle 3 puanı aldı.

Müsabakanın ilk yarısında genç yeteneklerden kurulu Avcılar daha etkili oynadı. İkinci yarı ise Dikilitaş daha etkili idi. Dikiltaş ikinci yarıdaki futbolu ile galibiyete ulaştı. Müsabakanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi takımdan geldi. 10. dakikada Serkan rakibini güzel bir çalımla geçti. Ceza sahasına girdi. Kendini yerde buldu. Maçın hakemi Murat Ceyhan pozisyona devam dedi. 16. Dakikada Dikilitaş’tan Furkan ceza alanı içinde kaleye çektiği şut üstten auta gitti. 23 dakikada Dikilitaş takım sağ kanattan geliştirdiği atakta yapılan ortaya Oğuz kafayı vurdu top az farkla yandan auta çıktı. 25.dakikada Avcılar Belediyespor’dan genç oyuncu defansdan aldığı topla rakiplerini çalımlayarak rakip ceza sahası önüne kadar geldi. 32. dakikada Dikilitaş’tan Furkan ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Burak’ın üzerinden aşırdığı top yandan auta gitti. 34. dakikada Avcıların taraftar grubu olan Avcılar Gençlik grubunun tribün şovu görülmeye değerdi. Müsabakanın sonuna kadar takımlarını ateşli bir şekilde desteklediler. Dikiltaş takımından ise ailelerin maça gelip takımlarını desteklemeleri dikkat çekiciydi. 35. dakikada Dikilitaş takımının soldan geliştirdiği atakta Oğuz’un çıkardığı topla buluşan Furkan altı pas içinde topu üsten auta attı. 39. dakikada Dikilitaş takımından Sadık ceza alanı içinde yerde kaldı. Maçın hakemi Murat Ceyhan bu pozisyona da devam dedi.

İkinci yarıya Dikiltaş takımı daha hızlı başladı. 48. dakikada Tugay’ın vurduğu top kaleci Burak’tan döndü. Dönen topu Oğuz müsait pozisyonda olmasına rağmen auta attı. 53. dakikada Dikilitaş’tan Kenan ceza alanı içinde vurduğu şutu kaleci Burak mükemmel bir şekilde kurtardı ve korner oldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşundan gelen topu Oğuz kalecinin sağından ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 63. dakikada Avcılar Belediyespor’dan Nezih ceza yayından kaleye vurduğu şutu Tayfun mükemmel şekilde çıkardı. 80. dakikada Dikilitaş’tan Ahmet’in sağdan yaptığı ortayı, Furkan yüzde yüzlük pozisyonu auta attı.

Müsabakada dikkat çeken hususlar; Avcılar Belediye takımının genç oyuncuları daha organize, ayağa paslarda daha iyi oldukları görüldü. Dikilitaş takımında ise forvetlerin pozisyonları cömertçe harcamaları idi. Müsabakayı Dikiltaş takımı 1-0 kazanarak hanesine üç puan yazdırdı.



STAT: Avcılar Frizköy
HAKEMLER: Murat Ceyhan ,İsmail Tulumbacı, Hasan Darlan / Eray Akbaş
AVCILAR BELEDİYE: Burak, Özkan, Burak, Serkan, Deniz, Serhat, Nezih, Ömer(Umut), İbrahim(Tuberk), Hasan, Serkan
DİKİLİTAŞ: Tayfun, Kahraman, Ercan, Sadık, Yunus, Tugay, Furkan(Sercan), Kerem, Oğuz(Mehmet), Kenan, Ahmet(Uğur)

 

HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE                              

[gallery link="file" ids="144670,144671,144672,144674,144673,144675,144676"]

 

2 yorum:

dkltslı dedi ki...

güzel maç oldu ıkı takımda ıyı mücadele ettı dıkılıtasın golunu oguz deıl Ahmet attı..dıkılıtas lıge yenı yenı başlıyor cok can yakıcak

izleyici dedi ki...

dikilitaşın yapamadığını avcılar yapıp golü kendi kalesine attı

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...