Cuma, Eylül 19, 2014

Arifiye yemekte buluştu

Arifiyespor , As Akyazıspor maçı öncesinde Yönetici Şahin Celep’in verdiği yemek ile moral buldu.
Süper Amatör Lig A Grubunda yer alan Arifiyespor önceki akşam Arifiye’de Köfteci Mert Izraga’da buluştu. Arifiyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şahin Celep’in verdiği yemek ziyafetine Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Yöneticiler ve sporcular tam kadro katıldı.
Yemekte Kulüp Başkanı Adem Turan  , Başkan Yardımcısı Selman Çak ve Lütfü Tansı , Futbol Şube Sorumlusu Şahin Celep, Genel Kaptan Kemal Cebeci , Yönetici Hakan Dursun,  Antrenör Osman Gümüştaş, Arifiye Spor Kulübü Boks Antrenörü Cem Yayla, Kondüsyoner Oğuz Zor, Kaleci Antrenörü Mesut Özkan Masör Bingöl  ve sporcular yer aldı.

Arifiyespor Kulüp Başkanı Adem Turan, yemekte yaptığı konuşmasında hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmaktırdır. Sizlere güveniyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya da bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz “ dedi.
Yeşil-Beyazlı ekibin antrenörü Osman Gümüştaş  açıklamasında ; “ İyi ibir ekip kurduk. Güçlü bir yönetimimiz var. Lig’e galibiyetle başlamak istiyoruz. As Akyazıspor karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz. Rakibimiz güçlü.Her yıl iyi bir kadro kuruyorlar. Ancak bende takımımıza güveniyorum. Evimizde oynayacağımız , ilk sınavımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz “ dedi.
2014-15 Futbol Sezonunda Arifiyespor’un kadrosunda Kaleciler İsmail Salim ve Yunus, Defansta Ersin,  Yunus, Erkan, Ufuk Bozkurt ve Berker, orta sahada Enis, Mehmet Gümüştaş, Semih, Erman, Aykut, Emirhan ve Hamdi , forvette ise Kadir Alşan, Enes ve Ümit Tale yer alıyor. Genç kaleciler Niyazi ve Sertaç ile , Emre, Özkan, Ömer, Ahmet, Batuhan’da A takım forması giymesi bekleniyor.

Arifiyespor bu sezon Süper Amatör Lig’de A Grubunda Adapazarıspor, Yenikent Fıratspor, Sakarya Kuyudibispor, Pamukova Gençlergücü, Ferizlispor, Hacıkışlaspor, Kazımiyespor, Sapanca Gençlikspor, Karasu Aziziyespor, Kocaalispor ve As Akyazıspor takımları karşısında başarı arayacak. Arifiyespor yarın saat 16:00’da Kalaycı Sentetik sahada As Akyazıspor ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

[gallery link="file" ids="144128,144127,144126,144125,144124"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...