Perşembe, Eylül 18, 2014

Ali Serhat Özdemir'in yeni takımı belli oldu

Geçtiğimiz sezona Alibeyköyspor ile başlayan ve ardından Kuştepespor'a transfer olan Ali Serhat Özdemir'in bu sezon oynayacağı takım belli oldu.



Geçtiğimiz günlerde Yalovaspor ile anlaşan fakat yaklaşık bir hafta sonra kulüp ile karşılıklı olarak anlaşan başarılı kanat oyuncusu Ali Serhat Özdemir Bölgesel Amatör Lig 7. Grubun Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor'a transfer oldu.

Her iki kanatta da görev yapabilen, hızı ile ön plana çıkan genç futbolcu geçtiğimiz sezona Alibeyköyspor’da başlamış transfer dönemi bitmeden Kuştepespor’a transfer olmuştu.

Ali Serhat Özdemir Kimdir?
10 Mayıs 1990 yılında İstanbul Kadıköy’de doğan Ali Serhat Özdemir futbola 2003 yılında Fikirtepe Dumlupınarspor’da başladı. Anadolu Üsküdar 1908’de 2 sene, Beylerbeyispor’da 3 sene oynadıktan sonra 1 sene Tophane Tayfunspor, 2,5 sene Mecidiyeköy formaları giydi. Geçtiğimiz sezonun başında Alibeyköyspor’a transfe rolan başarılı kanat oyuncusu transfer dönemi kapanmadan Kuştepespor’a transfer oldu. Ali Serhat Özdemir bu sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor formasını terletecek.



HABER: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...