Salı, Eylül 16, 2014

Adliye cezayı kesti

Spor Toto 3.Lig'de ligin ikinci karşılaşmasında kendi sahasında Adliye’yi konuk eden Çatalcaspor rakibi karşısında etkili olmasına rağmen bu etkisini gol yollarında fazla gösteremeyince yaptığı iki atakla iki gol bulan konuk ekip Adliyespor, ev sahibi Çatalcaspor’a cezayı kesti.

 

Tepecik sahasındaki karşılaşmadan mağlup ayrılan Çatalcaspor 40.dakikada birde penaltı vuruşundan yararlanamadı. Karşılaşmada Adliye kalecisini geçemeyen sarı kırmızılı ekip haftayı yine puansız kapatmak zorunda kaldı.

Tepecik sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında ilk dakikadan itibaren etkili olan Çatalcaspor bu etkisini gol yollarında gösteremedi. Maçın 28.dakikasında gelişen Adliye atağında İsmail topu filelere göndermeyi başardı 1-0. Bu golden sonra ataklarına ara vermeden devam eden Çatalcaspor sarı kırmızılı ekibin ataklarında kalesinde devleşen Yasin 40.dakikada kazanılan penaltı vuruşunda da Gökhan’ın vuruşunu kurtararak kalesini ilk yarıda kapattı. Bu vuruştan yararlanamayan sarı kırmızılı ekip ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatmak zorunda kaldı.

2S4U0041

Karşılaşmanın ikinci yarısın da iyi başlayan Çatalcaspor rakibini kendi yer alanına hapsetti.Maçta Berk’in yerine oyuna giren Tufan 53.dakikada gelişen atakta topu filelere göndererek Çatalcaspor’un bu sezon ilk golünü attı ve beraberliği sağlayan oyuncu oldu 1-1.

Maçta bu yakaladığı beraberliğin verdiği moralle bu kez galibiyet golü için atak yapmaya devam eden Çatalcaspor rakip yer alanına kamp kurdu. Üst üste atak geliştirmesine rağmen son vuruşlarda yine saç baş yolduran sarı kırmızılı ekip karşısında kontra atak geliştiren konuk ekip Adliye, 63.dakikada geliştirdiği atakta Hüseyin karambol vuruşu ile topu filelere göndererek sahada soğuk rüzgarların esmesine neden oldu 2-1.

Çatalcaspor’un galibiyet golünü atması beklenirken, kalesinde gördüğü golle şoke olan Çatalcaspor buna rağmen üst üste geliştirdiği ataklarla son şanslarını kullanmaya çalıştı. Kalan dakikalarda bir topuda direkten dönen Çatalcazpor maçın son düdüğü ile sahadan ikinci kez mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

Stat: Tepecik
Hakemler: Cihan Burgan, Celil Doğruyol, Gürhan Karamelek
Çatalcaspor: Sercan 6, Gökhan 6( dk64 Muhammet 5), Oğuz 6, İsmail 6( dk 84 Erhan ?), Evren 6, Hurşid 6, Alp Ertunga 6, Murat 6, Okan 6, Oktay 6, Berk 5 ( dk 46 Tayfun 6)
Adliyespor: Yasin 7, kerem 7, Abdülsamet 7, Eren Can 7, Hüseyin 7, İsmail 7, Emre 7, Murat Almış 7 ( dk 70 Harun 6), Zülfikar 6( dk 59 Murat Serbest 6), Canberk 7, Turan 7
Goller: 28.dk İsmail,62.dk Hüseyin (Adliye), 53.dk Tayfun (Çatalcaspor)

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

2 yorum:

Cahit Çıkmaz Çatalca dedi ki...

Kaleciler maçın skorunu belirledi.Son dakikada kaçan pozisyon şanssızlığımızdı. Rakibimiz sahanın her yerinde çok iyi organize oldu. Oyunu hiç çirkinleştirmediler.Kaleci Yasin süper oynadı.Çok çalışmamız lazım.

kaan yildiz dedi ki...

Çatalca 7 günde 3 guzel maç oynadı sayisiz gol pozisyonuna girdi ama malesef sadece 1 gol oldu onuda stoper attı aynı zamanda rakiplerine sadece 2 pozisyon verdi 4 gol yedi insan şu güzel takıma golcü ve kaleci almazmi yazık yaw

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...