Cumartesi, Ağustos 23, 2014

Tunaspor ilk hazırlık maçında göz doldurdu

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Ramispor ile 1.Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, Rami Sahasında karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Ramispor sahaya, Eren, Tarık, Ercan, Tolga, Şükrü, Ege, Mustafa, Ozan, Furkan, Hüseyin 11'i ile çıkarken, konuk Bayrampaşa Tunaspor, Efe Baş, Berkay Çakır, Furkan Aktemur, Mirsat Uykan, Ahmet Kutluay, Aykut Kurt, Cihan Evin, Emre Çelik, Mustafa Sarıçan, Ercan Işık, Gökhan Gedik,11'i ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında Bayrampaşa Tunaspor 4.dakika'da Berkay Çakır, 23.dakika'da Mustafa Sarıçan ve 37.dakika'da Ercan Işık'ın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın 70.dakikasında oyuna sonradan dahil olan Kadir'in attığı golle Ramispor farkı ikiye indiren golü attı. Her iki Takımda karşılaşma boyunca bir çok oyuncusunu deneme fırsatı bulurken, ev sahibi Ramispor'un daha çok hazırlık maçı yapmanın vermiş olduğu fiziki yorgunluğu gözlerden kaçmazken,konuk ekip Bayrampaşa Tunaspor Lige daha hazır bir görüntü çizdi. Liglerin başlamasına 15 gün kala oynanan, bu zevkli hazırlık maçını konuk ekip Bayrampaşa Tunaspor 3-1 galibiyetle tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
KAYNAK: www.tunaspor.com

 

[gallery link="file" ids="139496,139495,139493"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.