Cumartesi, Ağustos 23, 2014

Ömerli Köyü tat vermedi

Süper Amatör Lig 4.Grubun iddialı ekiplerinden Ömerli Köyüspor’un dün Hadımköy sahasında oynadığı hazırlık karşılaşmasındaki tutuk futbolu lig öncesi keyifleri kaçırdı.

 

Karşılaşmada öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü sürdüremeyen siyah beyazlı ekibin orta sahada kaptırdığı toplardan sonra teknik heyetin uyarıları sert oldu.

Ligin başlamasına kısa bir zaman kala hazırlık çalışmalarını ve hazırlık maçlarını sıklaştıran Ömerli Köyüspor dün Hadımköy sahasında bir hazırlık karşılaşması oynadı. Birinci amatör ligin yeni ekiplerinden Öz Nakkaşspor’u konuk eden siyah beyazlı ekip, maça iyi başlamasına ve rakibinin üzerinde üstünlük sağlamasına rağmen attığı golden sonra bu üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Özelikle kanatlarda ilk yarıda zayıf olan ev sahibi , orta sahada kaptırdığı toplarla da saç baş yoldurdu. Yeni sezon öncesi son olarak oynadığı hazırlık karşılaşmalarında tüm oyuncularına şans veren Ömerli Köyüspor teknik ekibi kadroyu oluşturmaya çalıştı.

Serhat izinli
Ömerli Köyüspor’un tecrübeli file bekçisi Serhat yapılan hazırlık karşılaşmasında izinli olduğu için yer almadı. Öz Nakkaşspor hazırlık karşılaşmasında kalesinde gördüğü tehlikeler karşısında etkisiz kalan siyah beyazlı ekip, kalesinde gördüğü gollere engel olamadı. Serhat’ın yokluğu bu karşılaşmada arandı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.